Funda Eryiğit'ten sevgi dolu doğum günü paylaşımı: Bu bayağı iyi bir üçlü!

Son Yaz dizisinde gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu Funda Eryiğit, yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı. Şimdilerde oğlu Civan ile ilgilenen ve anneliğin tadını çıkaran Eryiğit, paylaştığı yazısıyla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Funda Eryiğit, 39. yaş gününe özel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Geçtiğimiz yıla ait fotoğraflarını kolaj halinde yayınlayan ünlü oyuncu, hayranlarına nostaljik anlar yaşattı. Funda Eryiğit'in paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

 Funda Eryiğit doğum günü paylaşımlarından

Funda Eryiğit doğum günü paylaşımlarından

39. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI!

'Bir Başkadır' dizisi ve 'Cici' filminin yönetmeni Berkun Oya ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Funda Eryiğit, evlendikten kısa bir süre sonra anne olacağı haberini vermişti. Geçtiğimiz günlerde oğluyla ilk kez fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, sosyal medyadan yine büyük bir beğeni almıştı. 6 Kasım'da 39 yaşına basan Funda Eryiğit, son bir sene içerisinde hayatındaki değişiklikleri bir kolaj haline getirerek doğum gününde sosyal medya hesabından paylaştı. 

 Funda Eryiğit doğum günü paylaşımlarından

Funda Eryiğit doğum günü paylaşımlarından

"MÜKEMMEL, BERBAT VE İKİSİNİN ARASINDA"

Funda Eryiğit, doğum günü paylaşımına, "Doğum günü postu atmak istemiştim ama dünde kalmış bile... Telefonumun şarjı bitikti bütün gün, bir de Civan diş çıkarıyor; mazur görüyorum kendimi. 39'uncu yaşım süpersonik bir hızla çok şey yaşadığım bir yaş oldu. Mükemmel, berbat ve ikisinin arasında çeşitli yerlerde duran anların toplamını sevdiklerimle yaşadığım bir hayat, normal ve iyi bir hayattır bence. Dolayısıyla 'nasılsın' diye soranlara 'normal' demek hoşuma gider, iyiye işarettir. Bu üçlü, bu hayat için normal mi bilmem ama bayağı iyi bir üçlü. Bundan böyle yalnız olamam. Yeni yaşım kutlu olsun!" notunu düştü.

 Funda Eryiğit doğum günü paylaşımlarından

Funda Eryiğit doğum günü paylaşımlarından

"HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM!"

Paylaşımının ardından birçok takipçisi doğum gününü kutlayarak ünlü oyuncuya iyi dileklerini dile getirdi. Funda Eryiğit, gelen beğeni ve yorumların ardından paylaşımına  "Not: Kutlayan ve buraya kadar okuyan herkese içten teşekkürler. Tüm mesajlara yetişemeyeceğim gibi görünüyor, hele ki bu saatten sonra. Hepinizi kucaklıyorum!" sözlerini ekledi.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0