Babası Selçuk Yöntem gibi kızı da oyuncuymuş! Kim olduğuna çok şaşıracaksınız!

Deli Yürek, Kurlar Vadisi, Aşkı Memnu gibi sevilen dizilerden tanıdığımız Selçuk Yöntem'in kızı da meğer ünlü bir oyuncuymuş. Kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

70'li yıllardan beri tiyatroya gönül vermiş 70 yaşındaki oyuncu, mesleğe başladığından beri birçok dizi ve filmde yer aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanında tiyatro yönetmenliği de yapan oyuncu, çeşitli sinema ve televizyon yapımlarıyla da adından sıkça söz ettirdi. Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Kuzey Rüzgarı, Gölgesizler, Suluboya, Güneşin Kızları, Kim Milyoner Olmak İster gibi yapımlarda rol alan Selçuk Yöntem, Aşkı Memnu dizisinde Adnan karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'in kızı da ünlü bir oyuncuymuş. Kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

selçuk yöntem

selçuk yöntem

Var mısın Yok musunİLİŞKİLİ HABERVar mısın Yok musun'da ünlenen Gizem Hatipoğlu'nun yıllar içindeki değişimi şaşırttı!

SELÇUK YÖNTEM'İN KIZI DA ÜNLÜ BİR OYUNCUYMUŞ

Ünlü oyuncunun 33 yıldır evli olduğu Cihan Yöntem'le kızları da ünlü bir oyuncuymuş. Yöntem'in kızı Iraz Yöntem'i görenler "armut dibine düşer" yorumlarında bulundu.

ıraz yöntem selçuk yöntem cihan yöntem

ıraz yöntem selçuk yöntem cihan yöntem

40 yaşındaki Iraz Yöntem, birçok tiyatro oyununda, film ve dizilerde yer aldı. Iraz Yöntem, Hayat Bilgisi, Doktorlar, Erkekler Ağlamaz, Parmaklıklar Ardında, Yol Arkadaşım, 7 Yüz gibi sevilen dizilerde oynayarak hafızalara kazındı.

ıraz yöntem

ıraz yöntem

29 Mart 1983 tarihinde Ankara'da doğan Iraz Yöntem, Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Drama bölümünde yüksek lisans yaptı ve Şahika Tekand Tiyatro Okulunda oyunculuk eğitimi aldı.

Kadın girişimci, kamu bankasından aldığı krediyle hayalini nasıl gerçekleştirdiğini anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kadın girişimci, kamu bankasından aldığı krediyle hayalini nasıl gerçekleştirdiğini anlattı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0