Yargı dizisinin Başsavcı Nadide'si Ayşen Sezerel: "Yargı izleyicisini yürekten kutluyorum"

Kanal D ekranlarının reyting rekoru kıran sevilen dizisi Yargı'ya yeni sezonda usta oyuncu Ayşen Sezerel, Başsavcı Nadide rolüyle dahil olmuştu. Sezerel, oynadığı role ve diziye ilişkin verdiği röportajda bakın neler söyledi...

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ilgi gördü. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, 24 Eylül itibariyle 3. sezonuyla ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda birkaç oyuncu değişikliği yapılan diziye usta tiyatro oyuncusu Ayşen Sezerel, Başsavcı Nadide karakteriyle dahil oldu. Diziyi, dahil olmadan önce de izlediğini ve çok beğendiğini söyleyen Sezerel, "Biz oyuncular bir diziyi izlerken meslek gereği seyirci gibi değil farklı bir açıdan bakarız işe. Nasıl bir senaryo, nasıl yönetilmiş, nasıl ışık yapılmış, dizideki karakterler işe hizmet ediyor mu gibi... Ben “Yargı”yı zevkle izliyordum. Çünkü çok iyi yazılıyor, çok iyi yönetiliyor ve çok iyi oynanıyor. Etkilenmemek mümkün değil, buradan herkesi bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

ayşen sezerel

ayşen sezerel

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı itiraf etti! Çocuk doğduktan sonra...İLİŞKİLİ HABERÖmer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı itiraf etti! Çocuk doğduktan sonra...

AYŞEN SEZEREL: "YARGI İZLEYİCİSİ ÇOK ZEKİ"

Yargı dizisini zaten severek takip ettiğini söyleyen usta oyuncu, dizisinin başarısının, seyircinin diziye aktif katılımında yattığını ifade etti. Normalde seyirciyle birlikte oynama hissinin tiyatroya has olduğunu belirten oyuncu, Yargı dizisinde de aynı duyguyu hissettiğini söyledi ve dizinin başarısına ilişkin "maşallah diyelim" demeyi de ihmal etmedi. Dizinin, hikayesiyle ve kurgusuyla hem oyuncuyu hem de seyirciyi içine çektiğinin altını çizen Sezerel, seyirciyle aynı duyguları paylaştığını vurguladı.

ayşen sezerel

ayşen sezerel

Yargı izleyicisinin zekasına ve detaycılığına işaret eden Ayşen Sezerel, şöyle söyledi: "Yargı izleyicisini yürekten kutluyorum. Çok zekiler, dikkatliler, hiçbir detayı kaçırmıyorlar. Hepsine sevgilerimi iletiyorum".

Daha önce Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Masalı, Zalim İstanbul, Kulüp ve Al Sancak gibi birçok dizide oynayan ve 30 yıldır Şehir Tiyatrolarında oyunculuk yapan oyuncu, Yargı dizisinin diğer tüm oyuncularını da çok başarılı bulduğunu belirtti. Ayşen Sezerel, şimdilerde Yargı dizisinde oynadığı Başsavcı Nadide karakteri hakkında "Tabii senaryo gereği Mercan’ın kaçırılmasında benden de şüphelendiler. Doğal olarak bana da tepkileri oldu. Neyse aklandım da rahatladık" şeklinde esprili konuştu.

Roma'da kent sokaklarında gezen aslan büyük panik oluşturdu! O anlar sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Roma'da kent sokaklarında gezen aslan büyük panik oluşturdu! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Arzum Onan'a oğlundan büyük sürpriz: "Aldığım en güzel hediye..."

İLİŞKİLİ HABER

Arzum Onan'a oğlundan büyük sürpriz: "Aldığım en güzel hediye..."

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0