Arzum Onan'a oğlundan büyük sürpriz: "Aldığım en güzel hediye..."

1993 yılında hem Türkiye Güzeli hem de Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, geçtiğimiz günlerde 50. yaş gününü kutladı. Tescilli güzel, doğum gününde oğlu Can Aslantuğ'un yaptığı sürpriz hakkında bakın ne dedi...

1996 yılında Mehmet Aslantuğ ile nikah masasına oturan Arzum Onan, 2000 yılında oğlu Can'ı kucağına almıştı. 1992 yılında başladığı mankenlik ve modellik kariyerini 1993 yılında aldığı iki ünvanla taçlandıran ve aynı sene hem Türkiye Güzeli hem de Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, geçtiğimiz günlerde 50. yaş gününü kutladı. Oğlu Can'ın organize ettiği sürpriz doğum gününe Uğurkan Erez ve Esin Moralıoğlu gibi isimler de katılmıştı. 31 Ekim'deki doğum günü partisinin ardından oğlunun sürprizi hakkında konuşan Onan, bakın neler söyledi...

arzum onan

arzum onan

Feyza CivelekİLİŞKİLİ HABERFeyza Civelek'in yıllar önce yaşadığı olay ekrana taşındı!Yeni dizi Sandık Kokusu ne anlatıyor?

ARZUM ONAN: "ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE"

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda dişçiden çıktıktan sonra görüntülenen Arzum Onan, oğlunun organize ettiği sürpriz doğum günü hakkında konuştu. Can'ın sürprizine çok duygulanan ve mutlu olan Onan, "Çok duygulandım, çok güzeldi. Sağ olsun beni düşünmüş. Daha ne yapabilir ki? Aldığım en güzel hediye Can'ın beni düşünmesiydi." şeklinde konuştu.

can aslantuğ mehmet aslantuğ arzum onan

can aslantuğ mehmet aslantuğ arzum onan

MEHMET ASLANTUĞ'DAN ARZUM ONAN'A DUYGUSAL PAYLAŞIM

Tescilli güzel, geçtiğimiz aylarda 1996'dan beri evli olduğu eşi Mehmet Aslantuğ'dan tek celsede boşanmıştı. Boşanmaları hakkında çıkan haberleri kötü niyetli bulan Onan, "birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek!" şeklinde açıklama yapmıştı. Mehmet Aslantuğ 31 Ekim günü, eski eşi Arzum Onan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından bir video paylaşarak kutladı. Onan, paylaşımın altına "Ağlarım" yorumunu yapmasıyla dikkat çekti.

arzum onan ve mehmet aslantuğ paylaşım

arzum onan ve mehmet aslantuğ paylaşım

Arzum Onan, magazin muhabirlerinin konu ile ilgili sorularını cevapsız bıraktı ve teşekkür etti.

Yargı dizisinin Başsavcı Nadide'si Ayşen Sezerel: "Yargı izleyicisini yürekten kutluyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisinin Başsavcı Nadide'si Ayşen Sezerel: "Yargı izleyicisini yürekten kutluyorum"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0