Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak

2000'li yıllardan beri ekranların tanınan yüzü Birce Akalay, bir süredir ekranlara ara vermişti. Yeni projesiyle yine çok konuşulacak olan Birce Akalay, heyecanını bakın nasıl anlattı...

2000'li yıllardan beri ekranlarda tanınan Birce Akalay'ın Miss Turkey güzellik yarışmasında 3.derecesi de var. Zaferin Rengi, Yer Gök Aşk, Babil, Son Yaz gibi yapımlarla gündeme gelen oyuncu, şimdilerde yeni bir projeye başladı. Güzel oyuncu Kanal D'de yayınlanan Bir Derdim Var dizisinde Psikiyatr Nilüfer Tosyalı karakterini oynuyor. 4 yıl sonra yeniden ekranlarda yer alan Akalay, oynadığı karaktere ilişkin, "Nilüfer’in yolculuğu da tıpkı o gençler gibi. Aynı duraklardan geçmiş, aynı yolları denemiş. Yanılmış, bazen çıkmaz sokaklarda tıkanmış ancak her şeye rağmen çözüm üretmeyi öğrenmiş, iyileşmiş ve çoğu insan tarafından kusur olarak görülebilecek bu özelliğini gençleri iyileştirmek için kullanmaya yöneltmiş. Nilüfer delüzyonel bozukluğu olan bir kadın" diyor. Bir Derdim Var projesine çok güvendiğini dile getiren oyuncu, bu projede yer aldığı için ne kadar heyecanlı olduğunu bakın nasıl ifade ediyor...

birce akalay bir derdim var

birce akalay bir derdim var

Bir Derdim VarİLİŞKİLİ HABERBir Derdim Var'ın 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Derdim Var'ın konusu nedir?

"GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMADIM"

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bir Derdim Var, geçtiğimiz perşembe ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Daha ilk bölümüyle büyük ilgi uyandıran dizi, seyirciyi ekrana kilitlerken oyuncuları ve yapım ekibini de çok heyecanlandırdı. Travmatik hayatlara sahip ergenlik çağındaki gençlerin hassas duygu dünyasına odaklanan dizi, Psikiyatr Nilüfer'i oynayan Birce Akalay'ı da çok derinden etkilemiş. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı görselde, yeni projesinin kendisine neler hissettirdiğini anlattı.

birce akalay bir derdim var

birce akalay bir derdim var

Gönderinin altına yazdığı notta, dizinin ilk bölümünü izledikten sonra gözyaşlarına hakim olamadığını söyleyen Akalay, şu ifadeleri kullandı:

"Son kareyi ilk paylaşıyorum zira bu serinin kapağının hakkı sivilceli ve uçuklu yüzümle koskocaman bir öpücük. Çünkü kayıt dediğimizin ilk haftasından bu kare. Yüzüm heyecandan ve stresten açan çiçeklerle dolu biraz. Ama gerçek ;) Siz bir de sete sorun başka neler oldu neler! Neyse…

Sevgili dostlar, yayından sonra ancak gelebiliyorum kendime. Bu heyecanımla unuttuğum dostlarım olduysa lütfen beni affedin. Bugüne kadar birçok değerli projede var oldum. Ancak ilk defa perşembe akşamı yayını izledikten sonra uzun süre gözyaşlarıma hakim olamadım. Benim için Bir Derdim Var’ın neden böyle hissettirdiğini çok yakınımdaki dostlarım bilirler elbette.
Hayatımda hiç yüzünü görmediğim, hiç ama hiç tanımadığım ya da tanışamayacağım çocuklara, gençlere, insanlara dokunabilmek, onlara biraz olsun derdimizi anlatabilmek şansına erişebilmiştim sonunda. Bunun benim için anlamı paha biçilemez işte.

Bana bu şansı tanıyan önce hayata, sonra değerli ve sevgili KEREM ÇATAY ve LALE EREN’e

Bazen beni benden bile iyi tanıyan ve bu projeyle buluşmamı sağlayan, tek kişilik dev kadro AYŞE BARIM’a yürekten teşekkür ederim.

Dilimizden dökülen her cümleyi kağıda döküp bize senaryo üzerine kalpler çizdiren yazarlarımız,YEKTA TORUN,DENİZ GÜRLEK,DUYGU ERTEKİN’e

Dün ilk projemizden bugün ikinciye gururla ve keyifle yürüdüğüm yönetmenim ve kıymetli arkadaşım BURAK MÜJDECİ’ye,bu hayali hayata geçirmek için bu kadar inandıkları için çok ama çok teşekkür ederim.

Bize tüm imkanlarını seferber eden Ay Yapım, başta Uygulayıcı Yapımcımız sevgili CEM ÖZKAN ve gece güzdüz demeden arı gibi çalışan A’dan Z’ye tüm yapım ekibine,

Bu benim için paha biçilemez işi sizlerin karşısına çıkana kadar hazırlayan, üreten ve sunan, BİR DERDİM VAR’ın TÜM EKİPLERİ’ne ise kattıkları her şey için minnettarım.

Son olarak bizimle, 20 yıldır marş gibi söylediğimiz eşsiz şarkıları BİR DERDİM VAR’ı paylaşan MOR VE ÖTESİ’ne

Her satırı, her anı keyifle oynadığım kıymetli OYUN ARKADAŞLARIM’a

ve değerli desteğini, beğenisini ve en derin hislerimizi bizlerle paylaşan DOSTLARIMIZ ve İZLEYİCİMİZE sonsuz teşekkür ederim.

Yolumuz keyifli, sağlıklı, mutlu ve uzun olsun.

Sevgiyle…"

birce akalay mert fırat

birce akalay mert fırat

Hiç yüzünü görmediği, hiç tanımadığı ve belki de tanımayacağı gençlere, bu proje sayesinde dokunabilecek olmanın paha biçilemez olduğunu dile getiren Birce Akalay, gençlerin psikolojisini bu dünya düzeninin bozduğuna inanıyor. Akalay, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "gençlerin psikolojisini sizce ne bozuyor" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bence her şeyden önce bu dünya düzeni gençlerin psikolojisini bozuyor. Silah tüccarlığından ve savaş güzellemesinden beslenen, lüks ve aşırı tüketime teşvik eden... Bu yıkıcı yeni dünya düzeninin yemek yemekten tut, spordan makyaj yapmaya en doğal bildiğimiz eylemlerimizi ya da davranışlarımızı dahi aşırı ve pornografik göstermesi ve asla gerçekçi olmayan şekillerde, sosyal medya araçları vasıtasıyla taptaze beyinlere usul usul empoze etmesi meselesi. Bizim zamanımızın aptal kutusu televizyondu, buna telefon ve tabletler eklendi."

birce akalay bir derdim var

birce akalay bir derdim var

"İNSANOĞLU DEĞERLERİNİ HIZLA KAYBEDİYOR"

Akalay'a, sosyal medya araçlarıyla en doğal davranışları dahi, aşırı ve gerçekçi olmayan şekillerde gösteren yeni dünya düzenine karşı, peki sizce ne yapmalı sorusu sorulduğunda Akalay, "Kesinlikle acil bir şekilde bilinçli kullanım yolları aşılanmalı ve öğretilmeli" şeklinde cevaplıyor ve şöyle ekliyor:

"Bazı mecraların irrasyonel bir dünyadan ibaret olduğunu, gerçekle alakası olmadığını anlayana kadar çocuk çoktan zihnine kopyalamış oluyor ve gerçek dünyada o yalan dünyanın karşılığını asla bulamadığı için veya o dünyaya erişemediği için kimlik bunalımı yaşıyor. Oysa bu onun yenilgisi değil. Çünkü bu bir yenilgi ya da noksanlık değil ki. Bu yüzden gittikçe mutsuzlaşıyor ve zihnen çok yoruluyorlar. Bu çok ama çok tehlikeli bence. Bir konu daha; genç neslin uyuşturucu kullanımı da ciddi oranda artış göstermiş durumda. Bu da beni kahreden bir diğer gerçek maalesef. Ancak toplumsal ve bireysel açılardan o kadar mutsuzlar ki, bu tarz aşırı haz veren yöntemlere başvurmalarına ve tatmin duygusunu orada aramalarına şaşırmıyorum. Çünkü insanoğlu değerlerini büyük hızla günbegün yitiriyor. Bu da içten içe onlara iyi gelmiyor tabii. Bambaşka potansiyel taşıyan çocuklar enerjilerini ve zamanlarını gelecek kaygılarını yok etmek için göz göre göre harcıyor."

Safiye Soyman'ın evi görenleri şoke etti! Dekorasyonu olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'ın evi görenleri şoke etti! Dekorasyonu olay oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 5 ay önce

gençler sizlerin hayatlarınıza özeniyorlar, normal değil mi, hepiniz için demiyorum ama uyuşturucu kullanmayan oyuncu yok gibi