Safiye Soyman'ın evi görenleri şoke etti! Dekorasyonu olay oldu

Faik Öztürk'le ikili olarak anılan Safiye Soyman, sosyal medya hesaplarını bir hayli aktif kullanıyor. YouTube kanalından yayınladığı videolarla gündemden düşmeyen Soyman, geçtiğimiz aylarda çektiği bir videoda evinin dekorasyonunu gösterdi. Şatafatlı ve ağır bir tarza sahip dekorasyon, görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

1961 yılında Bolu'da doğan Safiye Soyman'ın müzik kariyeri lise eğitimden sonra müzik eğitimi alıp radyo sınavlarını kazanmasıyla başlıyor. 6 sene Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu'nda çalışan Soyman, bir gün gazinocular kralı Fahrettin Aslan'dan teklif alınca, 1996 yılında 35 yaşındayken sahne kariyerine adım atıyor. 90'lı yıllarda itibaren birçok albüm ve single çalışmasının yanı sıra TV programlarıyla da ekranlarda olan Safiye Soyman, uzun yıllardır Faik Öztürk ile birlikte ikili olarak sahne alıyor. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlü şarkıcının, geçtiğimiz aylarda YouTube kanalında yayınladığı dekorasyon videosu olay oldu. Soyman, bir mobilya markasını tanıttığı videoda, boğazı gören lüks evinin gösterişli ve ağır dekorasyonuyla gündeme geldi.

safiye soyman ve faik öztürk

safiye soyman ve faik öztürk

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı itiraf etti! Çocuk doğduktan sonra...İLİŞKİLİ HABERÖmer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı itiraf etti! Çocuk doğduktan sonra...

SAFİYE SOYMAN'IN EVİ GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ

Safiye Soyman, aylar önce bir mobilya markasının tanıtımı için evinin dekorasyonunu çektiği bir video yayınlamıştı. Soyman'ın boğazı gören lüks evinde kullandığı mobilya ve eşyalar, izleyenleri şaşkına çevirdi. Ünlü şarkıcının gösterişli ve ağır parçalar tercih ederek döşediği evi ve tarzını görenler, "güzel günlerde kullanın", "herkesin zevki ayrıdır, siz beğendiyseniz hayırlı olsun", "huzurla oturun çok güzel" şeklinde yorumlarda bulundular.

safiye soyman evi

safiye soyman evi

Sahneye çıkarken genelde gösterişli ve şatafatlı kıyafetler tercih eden Safiye Soyman'ın ev dekorasyonunda da benzer bir tarzı yakalaması dikkatleri çekti. Sosyal medyada takipçileri tarafından çok beğenilen evine ilişkin Soyman, "İstanbul, Ankara ve Bodrum'da evlerim var, işlerim ağırlıklı olarak bu bölgelerde, rahat etmeyi seviyorum" dedi.

safiye soyman evi

safiye soyman evi

Boğaza bakan manzarasıyla da evine hayran bırakan Soyman, akşamları manzaraya karşı oturup çay içmeyi sevdiğini söyledi. Ünlü şarkıcının ev tarzına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Nagihan Karadere cezaevindeki Dilan Polat'a adeta öfke kustu! "Beter olsun dolandırıcılar"

İLİŞKİLİ HABER

Nagihan Karadere cezaevindeki Dilan Polat'a adeta öfke kustu! "Beter olsun dolandırıcılar"
Yemekteyiz'de skandal hareket! Yarışmacı "yok artık" dedirtti...

İLİŞKİLİ HABER

Yemekteyiz'de skandal hareket! Yarışmacı "yok artık" dedirtti...
Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak

İLİŞKİLİ HABER

Birce Akalay gözyaşlarına hakim olamadı! Yeni projesiyle yine çok konuşulacak
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

AYŞE 5 ay önce

Filistinli insanların evleri yıkılırken evimi süslemek içimden gelmiyor. Üç beş günlük dünya hayatı için bile güzel evler istiyor nefis. Ya ebedi hayatımızda nasıl evlerde kalacağız acaba? Safiye Hanımın evi güzelmiş güle güle otursun Allah her iki dünyada da afiyet nasip etsin.