Yemekteyiz'de skandal hareket! Yarışmacı "yok artık" dedirtti...

TV 8 ekranlarında yer alan Yemekteyiz yarışmasında şok edici görüntüler yaşandı. Yemeği beğenmeyen yarışmacı bakın ne yaptı...

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında bir ilk ilk yaşandı. Her hafta 5 kişinin yarıştığı ve haftanın sonunda en çok puanı alan yarışmacının birincilik ödülünü kazandığı yarışmada, geçen hafta Başak, Sultan, Muhammet Ali, Emine ve Serdar isimli yarışmacılar yarıştı. Muhammet Ali'nin yemek yaptığı günde daha ana yemeğini bile servis etmeden Sultan'ın yaptığı şey, Zuhal Topal dahil tüm yarışmacı ve seyircileri şoke etti. Dışarıdan yemek söyleyen yarışmacının bu hareketine sunucu Zuhal Topal çok kızdı.

zuhal topal yemekteyiz

zuhal topal yemekteyiz

Yargı dizisinin Başsavcı NadideİLİŞKİLİ HABERYargı dizisinin Başsavcı Nadide'si Ayşen Sezerel: "Yargı izleyicisini yürekten kutluyorum"

YEMEKTEYİZ YARIŞMASINDA SKANDAL

Yemekteyiz yarışmasında Sultan isimli yarışmacı, diğer bir yarışmacı olan Muhammet Ali'nin yaptığı yemeği beğenmedi ve yarışmacının sofrasına dışarıdan söylediği siparişi getirdi. Sultan'ın bu skandal hareketi "yok artık!" dedirtti.

yemekteyiz sultan

yemekteyiz sultan

Yemeğin ortasında kapı çalınca kapıyı açan Muhammet Ali, gelen kuryeye inanamadı. Siparişi kendisinin verdiğini ve aç kalmak istemediğini söyleyen Sultan, Zuhal Topal'ı çok kızdırdı.

yemekteyiz sultan

yemekteyiz sultan

Sultan'ın bu hareketinin çok yakışıksız olduğunu belirten Zuhal Topal, gelen siparişi masaya koymasına izin vermedi. Daha masaya bile oturmadan telefonundan sipariş verdiğini söyleyen Sultan, "zaten yaptığı yemeği beğenmeyeceğim, ne yapabilir ki" şeklinde konuştu. Bu sözler karşısında şok olan Topal, "önce yemeği tatsaydın da sonra karar verseydin" dedi.

yemekteyiz sultan

yemekteyiz sultan

Yapılan yemeklerden ziyade yarışmacıların tavırlarıyla gündem olan Yemekteyiz programında Sultan'ın bu tavrı, sosyal medyanın gündemine oturdu. İzleyenler bu tavrı hiç hoş bulmayarak yorumlarında yarışmacıya tepki gösterdiler.

Safiye Soyman'ın evi görenleri şoke etti! Dekorasyonu olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'ın evi görenleri şoke etti! Dekorasyonu olay oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İlhan Sözen 5 ay önce

Bu program zaten bu tip hareketlerle gündem olmaya gündem de kalmaya çalışan bir program. Bu yapılan hareketten yapımcının ve Zuhal Topal'ın haberi olmadığını mı düşünüyorsunuz? Yemeklerden çok insanların tavır ve hareketler ön plana çıkartılıyor. Programın konsept seçimi bu.