Bahar Candan ve Nihal Candan tutuklandı! Karar sonrası gözyaşlarına boğuldular

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından operasyonlar başka sosyal medya ünlülerine de yöneldi. Bunlar arasında yer alan sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler, emniyetteki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilmişti. Alınan son bilgiye göre Candan kardeşler tutuklandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV programında tanınan ve daha sonra sosyal medyada fenomen olan Bahar ve Nihal Candan kardeşler kara para aklama iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Candan kardeşler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti.

BAHAR NİHAL CANDAN KARDEŞLER TUTUKLANDI!

Adliyeye getirilen Bahar Candan, Nihal Candan ve Hacı İsrafil S. savcılıkta verdikleri ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edildi. Üçlü Sulh Ceza Hâkimliği'ndeki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İki kardeş tutuklama kararının ardından gözyaşlarına boğuldu. İşte o anlar...

NİHAL VE BAHAR CANDAN KARDEŞLERİN İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Candan kardeşlerin verdiği ifadede de ortaya çıktı. Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşler suç gelirlerini aklama ve dolandırıcılık suçlarını kabul etmediği öğrenildi.

ÇETE LİDERİNDEN ÇOK UZUN ZAMAN ÖNCE AYRILDIĞINI İDDİA ETTİ 

Nihal ve Bahar Candan’a geçtiğimiz mayıs ayında Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda tutuklanan çete lideri Onur Apaydın’la ilişkileri sorulduğunda Nihal Candan, Onur Apaydın’ın eski erkek arkadaşı olduğunu, kendisinden uzun süre önce ayrıldığını söyledi. Candan ayrıca, Onur Apaydın’ın ismini Kaan Hamzaoğlu olarak bildiğini ve onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtti. Candan, Onur Apaydın'ın gerçek ismini bu süreçte öğrendiğini ifade etti.

Bahar Candan ve Nihal Candan adliyeye sevk edildi

Bahar Candan ve Nihal Candan adliyeye sevk edildi

RESTORANLARA GİTME SEBEBİNİ AÇIKLADI 

Çetenin mağdurlara güven vermek için Nihal ve Bahar Candan kardeşleri lüks restoranlarda yapılan görüşmelere götürdüğü ortaya çıkmıştı. Nihal Candan ifadesinde bu konuyla ilgili, o dönem Onur Apaydın’ın erkek arkadaşı olduğu için, onunla yemekli yerlere veya gece kulüplerine gittiğini ama bir dolandırıcılık organizasyonun içinde yer almadığını öne sürdü. Bahar Candan ayrıca, kendilerinden başka birçok ünlü ismin de o restoranlara gittiğini belirtti.

CZN Burak'a hapis şoku: "Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum"

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'a hapis şoku: "Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fehmi 6 ay önce

Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur demiş atalarımız.