Yabancı Damat'ın Nazlı'sı Nehir Erdoğan yeniden öğrenci oldu!

Yabancı Damat dizisinde Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan Nehir Erdoğan, yeniden üniversiteli olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Yabancı Damat dizisinde Nazlı olarak tanıdığımız İzmirli güzel oyuncu Nehir Erdoğan, 2000'li yılların başından beri birçok sevilen televizyon ve sinema yapımlarında yer alıyor. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuk kariyeri de olan ünlü oyuncu, 2008 yılında Popstar Türkiye yarışmasının sunuculuğunu Osmantan Erkır ile birlikte yapmıştı. Marmara Üniversitesi'nde İşletme bölümünü bitiren oyuncu, yine Marmara Üniveritesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okumaya başlamış ancak iş yoğunluğu sebebiyle dondurmak durumunda kalmıştı.

nehir erdoğan

nehir erdoğan

Mesut ÖzilİLİŞKİLİ HABERMesut Özil'in eşi tescilli güzel Amine Gülşe'nin çocukluk fotoğrafı mest etti!

ÜNLÜ OYUNCU YENİDEN ÜNİVERSİTELİ OLDU

Geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülenen Nehir Erdoğan, magazin muhabirlerine konuştu. Üniversiteye geri döndüğünü söyleyen güzel oyuncu "Okulum yarım kalmıştı, devam etme kararı aldım. Bu yaştan sonra okula gidiyorum, derslere giriyorum. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü. Bu sene tek odağım okul" dedi.

nehir erdoğan

nehir erdoğan

Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nde yarım bıraktığı Radyo Televizyon ve Sinema bölümüne devam ediyor.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0