Engin Altan Düzyatan'dan Dubai pozu! Baldızı ve bacanağı ile aynı karede

Birçok başarılı dizilerde yer alan Engin Altan Düzyatan, eşi ile Dubai'de geçirdikleri tatillerin pozlarını paylaştı. Dubai'ye yerleşen baldızı ve bacanağı ile de poz vermeyi ihmal etmeyen Engin Altan Düzyatan, çekildikleri pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyunculuğu kadar özel hayatı ile de dikkat çeken Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz günlerde eşi Neslişah Alkoçlar ile umre ziyaretini gerçekleştirdi. Magazin dünyasının parmakla gösterdiği ve sürekli örnek olarak ele aldığı çift, şimdide Dubai tatilinden pozlar paylaştı.

Neslişah Alkoçlar

Neslişah Alkoçlar

BALDIZI VE BACANAĞI İLE AYNI KAREDE

2014 yılında dünyaevine giren Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar'ın Dubai'ye yerleşen  kardeşi Aslışah ve bacanağı Kaan Demirağ ile bir araya geldi.

Engin Altan Düzyatan Dubai tatili

Engin Altan Düzyatan Dubai tatili

Kardeşler birbirleri ile hasret giderirken çekilen karelerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beşiktaş taraftarlarından Hakan Altun'a jest! "Hani Bekleyecektin"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

O k u r 5 ay önce

Ertuğrul'u oynayan Engin Altan Düzyatan'ın hayatı Bizansı'n çocuklarının hayatına benziyor. Nihayet oyuncu... Hz. Hamza'yı oynayan Anthony Quinn de Hırıstiyandı.