Ekin Koç'un yüzyıllık yorgunluğu sosyal medyada viral olmuştu! Yeni açıklaması güldürdü

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Ekin Koç, viral olan 'yorgunluk' açıklamasını yeniden değerlendirdi. Muhabirlerin "Yorgunluğunuz devam ediyor mu?" sorusu karşısında kahkahasını gizlemeyen ünlü yıldız, esprili bir yanıt verdi.

"Muhteşem Yüzyıl: Kösem" dizisinde oynadığı "Sultan Ahmed" rolüyle dünya çapında geniş hayran kitlelerine ulaşan Ekin Koç, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Ekin Koç

Ekin Koç

Yakın zamanda yeni bir projeye başlayacağını söyleyen Koç, "Çok detay vermeyeyim, güzel bir iş olacak, son zamanlarda okuyup da ilgimi en çok çeken proje oldu" diyerek hayranlarına beklenen müjdeyi verdi.

Ekin Koç yeni proje müjdesi verdi

Ekin Koç yeni proje müjdesi verdi

"Ben hep yorgunum, o hiç gitmiyor üzerimden. Ne vitamin alırsam alayım, ne kadar uyursam uyuyayım hep yorgunum" sözleriyle uzun süre sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline gelen ünlü oyuncuya geçtiğimiz yıl yaptığı viral açıklaması muhabirler tarafından hatırlatılınca ortaya renkli anlar çıktı.

Ekin Koç yorgunluğu hakkında konuştu

Ekin Koç yorgunluğu hakkında konuştu

Muhabirlerin "Yorgunluğunuz devam ediyor mu?" sorusuna gülerek yanıt veren ünlü isim, "Evet hâlâ yorgunum, yorgunların sesi oldum galiba" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Beşiktaş taraftarlarından Hakan Altun'a jest! "Hani Bekleyecektin"

Çocukları hedef alan skandal dizi Sakla Beni'ye RTÜK'ten darbe! 'Taviz vermeyeceğiz'

İLİŞKİLİ HABER

Çocukları hedef alan skandal dizi Sakla Beni'ye RTÜK'ten darbe! 'Taviz vermeyeceğiz'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0