Aldatmak dizisinin Numan'ı Ömer Karanlık hayatını kaybetti!

Aldatmak dizisinde Numan karakterini oynayan usta oyuncu Ömer Karanlık hayatını kaybetti.

Şevkat Yerimdar, Muhteşem Yüzyıl, Kırmızı Oda ve Çakallarla Dans 2 gibi birçok projede yer alan ve şimdilerde ATV'de yayınlanan Aldatmak dizisinde Numan rolünü oynayan usta oyuncu Ömer Karanlık, hayatını kaybetti. 65 yaşındaki usta oyuncunun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. Karanlık, dün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

ömer karanlık

ömer karanlık

ÖMER KARANLIK'IN ANİ ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Hayatı boyunca sayısız projede yer alan oyuncu, 19 Kasım Pazar sabahı aniden kalp krizi geçirdi. Usta oyuncunun cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Esenyurt Yeni Mezarlık'ta defnedildi. Ömer Karanlık'ın ani ölümü ailesi, arkadaşları, sanat camiasından dostları ve tüm sevenlerini derinden üzdü.

ömer karanlık

ömer karanlık

1958 yılı doğumlu 65 yaşındaki Ömer Karanlık; Şevkat Yerimdar, Hayat Devam Ediyor, Çakallarla Dans 2, Muhteşem YüzyılAlman KuzusuKırmızı Oda, Söz, ve Aldatmak gibi birçok projede rol alarak adını milyonlara duyurmuştu.

İbrahim Tatlıses'in ses kaydı ortaya çıktı! O kayıt büyük ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in ses kaydı ortaya çıktı! O kayıt büyük ilgi gördü
Ayasofya'da kedi seven dede ilk kez konuştu! Ahmet Dede yine gülümsetti

İLİŞKİLİ HABER

Ayasofya'da kedi seven dede ilk kez konuştu! Ahmet Dede yine gülümsetti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yozgatlı 5 ay önce

Yaptığı dizilerin tamamıda örf adetlerimizi aykırı hiç birisine bakmadım ve sevmedim. zaten bu dizilerin oynadığı kanallar bende yok. Kendisine de iyi bir şeyler yapmışsa Allah için, iyilik karşılasın yok aksini yaptıysa zaten hapı yuttu