Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Engin Duru'dan acı haber geldi!

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Cerrahpaşalı Hüseyin karakteriyle hafızalara kazınan Engin Duru kalp krizi geçirmiş ve bir süredir yaşam mücadelesi veriyordu. Ünlü oyuncudan acı haber geldi.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Engin Duru, Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Cerrahpaşalı Hüseyin karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Kalp krizi sonucu acilen hastaneye kaldırılan usta oyuncunun durumu ağırlaşmış ve entübe edilmişti. Bir süredir yaşam mücadelesi veren oyuncudan kötü haber geldi.

engin duru

engin duru

ERGİN DURU'DAN ACI HABER!

Daha önce kalp krizi geçiren oyuncunun hastaneye kaldırılarak entübe edildiğini magazin yazarı Onur Akay duyurmuştu. Ünlü oyuncu Ergin Duru verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Yaklaşık 2 aydır hastanede tedavi altında olan oyuncu, geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu. Onur Akay, Duru'nun acı haberini şu sözlerle duyurdu:

"Usta oyuncumuz Ergin Duru, 15 Kasım 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i olarak da tanınan Türk sinemasının emektar isimlerinden Ergin Duru, 21 Ocak 2024 Pazar günü hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Eskişehir'e gönderildi ve orada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun inşallah".

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0