Hasan Can Kaya'nın servet değerindeki arabası gündem oldu! Sosyal medyanın diline düştü

Konuşanlar programıyla adından söz ettiren ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın lüks aracı gündem olmuştu. Her fırsatta lüks aracıyla gündeme gelmekten rahatsız olduğunu söyleyen ünlü komedyen ekip arkadaşlarını lüks arabası ile durağa bıraktı.

'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, bu defa kırmızı porche marka aracıyla ekip arkadaşlarını durağa bırakırken görüntülendi. 

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Son günlerde iş tekliflerinin çok gelmesiyle gündem olan Hasan Can Kaya'nın çalışma arkadaşlarını durağa bırakması sosyal medyanın da diline düştü.

Hasan Can Kaya, daha önce de Etiler'de lüks aracıyla görüntülendi. Sosyal medyada "Bari eve bıraksaydın", "Çocuklara taksi parası vereydin" yorumları gecikmedi.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını, fark edince; "Arkadaşlar, kaçmıyorum ben ya. Buradayım sorun yok. Yanımda da kimse yok" diyerek güldü.

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

33 yaşında olan komedyenin 20 milyon TL'lik arabası gündem olmuştu.

RAHATSIZ OLDUĞUNU AÇIKLADI!

A Para'da Sinan Özedincik ile Merve Yurtyapan’ın sunumuyla ekrana gelen 'Biz Bize' programına konuk olan Hasan Can Kaya bu konuda rahatsızlığını dile getirdi.

“Ünlü olayım diye bir çabam olmadı hiç. İş konuşur her zaman" diyen Hasan Can Kaya konuşmasının devamında ise "Yalnız bir adama dönüştüm ama yalnızlık çekmiyorum. Bekâr bir adamım biriyle yakalansam da arkasında dururum ama göze sokmak istemem. Lüks bir arabayla haber oldum rahatsız oldum. Mahremiyeti seven biriyim" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef Türkiye'de gerginlik tavan yaptı! Somer Şef o ismi stüdyodan kovdu

Anne Hathaway yürek burkan itiraf! 2015 Off-Broadway oyununda düşük yaptığını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Anne Hathaway yürek burkan itiraf! 2015 Off-Broadway oyununda düşük yaptığını açıkladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

yorumcu02 4 hafta önce

Bu parayı biz kazandırıyoruz, nasıl harcadığı kimi ilgilendirir.

Toplam 1 beğeni

sacit al 4 hafta önce

böyle komedyenlik olmaz insanlara orgo bir şeyler söyleyip gülüp eğlenmeye komedyenlık mi deniyor bu nasıl bir sanat ya anlamadım küfürle komedyen

Toplam 2 beğeni

ismail 4 hafta önce

Ne garip bir haşe geldik. Adamların açık saçık küfür ettiği sınır tanımadığım bir programı sunan insan ünlü komedyen oluyor ve varlık içerisinde yüzüyor. Doğru, dürüst ve adaletli olmaya çalışan ise her daim diplerde. Bu insanlar topluma zarar veren insanlar, kesinlikle program bile yaptırılmaması gereken tipler. Millete yararlı bir program yap desen eminim ki donar kalır.

reis 4 hafta önce

bunlar sonra çıkar devleete millete fakirlik edebiyatı yapar. küfürler para kazanıp bir alimin müslümanın kazanamayacağı arabalara binerler işte buda dünyanın halini gösteriyor.

birisi 4 ay önce

Ünlü komedyenmiş.Geçin onları, bana göre topluma bişeyler katmayı bırakın fazlasıyla zarar veriyorlar. Yazık çok yazık...

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun