Bıçak altına yatan Umut Akyürek'in ameliyat sebebi şaşırttı! "Bunu da gördük"

Şarkılarıyla olduğu kadar geçirdiği estetik operasyonları ile de sık sık gündeme gelen Umut Akyürek yine bıçak altına yattı. Sanatçı şimdi de daha önce hiç duyulmamış bir işlem için operasyon geçirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sevilen şarkıları ve yorumlarıyla tanınan ve yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek yıllara adeta meydan okuyor. 50 yaşındaki usta sanatçı güzelliği ile hala konuşuluyor. Akyürek, şarkılarıyla olduğu kadar geçirdiği estetik operasyonlar ile de sık sık gündeme geliyor. Birçok kez ameliyat masasına oturarak estetik operasyonu geçiren sanatçı bu sefer öyle bir şey için bıçak altına yattı ki, duyanlar kulaklarına inanamadı.

Umut Akyürek

Umut Akyürek

Umut AkyürekİLİŞKİLİ HABERUmut Akyürek'in güzellik sırrı meğer sülükmüş! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

"BUNU DA GÖRDÜK!"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ameliyat olduğunu takipçileriyle paylaşan Akyürek'in daha önce pek duyulmamış olan ve adı alın daraltma olan bir operasyon için bıçak altına yattığı öğrenildi. Akyürek paylaşımında "Ameliyatım başarılı geçti, geceyi hastanede geçirdim. her şey yolunda. Türkiye'de sadece benim hocam yapıyor bu ameliyatı. Ülkemizde de yeni yeni duyulmaya başlandı. Çok basit bir operasyon, 1 saat sürdü. Şişlik, ödem ve morarma yok." ifadelerini kullanarak son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Sanatçının paylaşımını görenler "Bunu da gördük!" yorumunda bulundu.

Kainat güzeli Anntonia Porsild Türkiye'de! Kuruluş Osman setine hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Kainat güzeli Anntonia Porsild Türkiye'de! Kuruluş Osman setine hayran kaldı
Cansu Dere'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Dere'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 5 ay önce

Allah şifa versin!