Cansu Dere'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması!

Yer aldığı son televizyon dizisi Sadakatsiz'in finalinden sonra inzivaya çekilen ünlü oyuncu Cansu Dere, geçen uzun sürenin ardından ilk kez görüntülendi. Marka yüzü olduğu lansmana şık bir elbise ile katılan Cansu Dere, yeni projeler hakkında konuştu. Dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu açıklamalarının yanı sıra tarzıyla da sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Geçtiğimiz akşam Cansu Dere'nin yüzü olduğu markanın lansmanı gerçekleştirildi. Özel bir tanıtım ile lüks bir restoranda organize edilen marka lansmanına Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu, Boğaç Aksoy, Kaan Aslı Cüreklibatur ve Arzu Kunt gibi iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Lansman öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Cansu Dere, hakkında merak edilenleri yanıtladı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen başarılı oyuncu şık bir elbise ise ile gecede tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Cansu Dere

Cansu Dere

"BENİ HEYECANLANDIRAN BİR İŞ GELMEDİ"

Yeni bir projede yer alıp almayacağı konusunda beklediği gibi bir projenin olmadığını söyleyen Cansu Dere, sözlerine şu şekilde devam etti. Cansu Dere; "Tam olarak beni heyecanlandıran bir iş gelmedi. Birçok şey okuyorum ama hala yok. Stabil devam ediyor. 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi hakkında ise henüz izleme fırsatım olmadı, izleyemedim. Ama en kısa zamanda takip edeceğim." şeklinde konuştu.

 Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu

"BİR DAHA ÇALIŞIRIM!"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu 2009 yılında ekranlara gelen Ezel dizisiyle yeniden gündeme geldi. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile başrollerini paylaştığı dizi hakkında konuşan Cansu Dere, bahsi geçtiği gibi bir proje olmadığını belirterek olduğu takdirde Kenan İmirzalıoğlu ile yeniden çalışmak isteyebileceğini söyledi. Cansu Dere; "Bir daha tabii ki çalışırız ama şu an için öyle bir proje yok." ifadelerini kullandı. 

 Cansu Dere

Cansu Dere

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER!

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte rol aldığı Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) ile bu özel gecede bir araya gelen Cansu Dere, çekildikleri bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Nur Fettahoğlu'nun "Yüzümüz kırışana kadar, her yaşanmışlıkta, doya doya! İyi ki." notunu düştüğü fotoğraf, sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

 Cansu Dere Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç

Cansu Dere Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç

Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafa 'Onları yeniden bir arada görmek çok güzel', 'Kadro şampiyonlar ligi' şeklinde binlerce yorum geldi. 

Kainat güzeli Anntonia Porsild Türkiye'de! Kuruluş Osman setine hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Kainat güzeli Anntonia Porsild Türkiye'de! Kuruluş Osman setine hayran kaldı
Bıçak altına yatan Umut Akyürek'in ameliyat sebebi şaşırttı! "Bunu da gördük"

İLİŞKİLİ HABER

Bıçak altına yatan Umut Akyürek'in ameliyat sebebi şaşırttı! "Bunu da gördük"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0