Yurt dışına çıkma yasağı getirilen Eylül Öztürk ateş püskürdü! "Cehalette son nokta"

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Eylül Öztürk, Polat çifti ile 4 yıl önce oturdukları masadaki kare gündem olunca hakkında soruşturma açılan isimler arasında yer almıştı. Olayın ardından paylaşımlarda bulunan Öztürk kendisine gelen linçlere cevap verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından, ortaya çıkan karede Polat çifti ile aynı masada oldukları görülen diğer sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma başlatılacağı öğrenilmişti. Yurt dışına çıkma yasağı getirilen o isimler arasında yer alan Eylül Öztürk sorduğu sorunun ardından linçlenmişti. Kendisinin yurt dışında olduğunu ve yasağın nasıl işleyeceğini anlamadığını söyleyen Öztürk'ün paylaşımı sosyal medyada tepkilere sebep olmuştu. Paylaşımına tepki gösteren kullanıcılar "Pişkin gibi yurt dışında olduğunu söylüyor" ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Öztürk o yorumlara adeta ateş püskürdü.

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

Dilan PolatİLİŞKİLİ HABERDilan Polat'la aynı karede yer alan o isimler hakkında soruşturma! Yurt dışı yasağı istendi

O YORUMLARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Kendisine gelen yorumların ardından yeni bir paylaşımda bulunan Öztürk linçlere ateş püskürerek karşılık verdi. Öztürk paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Twitter cehalette son nokta. Birkaç tane deli kuyuya taş atıyor herkes onun peşinden gidiyor. Ben zaten yurt dışındayım getirilen yurt dışı yasağı nasıl olacak diye sordum. Savcı ifadeye çağırırsa Türkiye'ye gelmem için pasaport lazım ama benim pasaportum askıya alınmış gözüküyor. Çok acayipler yani. 'Florya'da evleri var' dediler olmadı. '24 tane ev var' dediler olmadı. 'Başkasına devretti' dediler o da tutmadı. '4 milyona, 10 milyona şirket açmış' dediler o da tutmadı. Hepsinin cevabını aldılar. Artık uğraşacak bir şey bulamayınca sorduğum soruyu bile manipüle ediyorlar. Karşılarındaki insanın suçlu olduğuna o kadar eminler ki 'suçlu ve kaçtı' diyorlar."

"GÜCÜM KALMADI"

"Çok zor bir durum geriliyorsunuz, sinirleniyorsunuz. Hiç yapmadığınız bir şeyle ilgili basının geldiği son noktayı görüyorsunuz. Benim hayatım boyunca en tahammül edemediğim şey adaletsizlik olmuştur ve şu an da bununla sınanıyorum. Sürekli manipülasyon yapıyorlar ve başkalarını da yönlendiriyorlar. Müthiş zor bir süreç. 30 yaş yaşlandım. Soruşturmanın hemen bitmesini istiyoruz. İfadeyse hemen gidip verelim. Yeter ki nefes alalım bizim için hiç kolay değil. Burada bile bakışların üzerimizde olduğunu görüyoruz. Bir ara '5 milyon dolarla yurt dışına kaçtı' diye haberler yapıldı. Bu süreçte acayip kilo verdim, elim ayağım titriyor. Bu sürecin bitmesini istiyorum artık. İddiaların doğru olmadığını açıklıyoruz ama bunu ortaya atan kişi de çıkıp 'ben yanılmışım' demedi. Bu psikolojik şiddet. Ben yapmadım desem de inanmayacaklar. Zan altında kalmak çok kötü. Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey iftira. Ben bunun son noktasını gördüm. Gücüm kalmadı artık. Devam edemeyecekmiş gibi hissediyorum çok zor."

Eylül Öztürk açıklama

Eylül Öztürk açıklama

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0