'Devlet ve Allah' yan yana görmek istemiyorum diyen Farah Zeynep para için şaklabanlığa soyundu

6 Şubat depreminde "Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter" diyerek büyük bir küstahlığa imza atan sözde oyuncu Farah Zeynep Abdullah, para için şaklabanlığa soyundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yasemin.com / ÖZEL
BUSENUR KARAKAYA

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Devletin tüm imkanları seferber edilirken ekipler bir yandan da yaraları sarmaya çalıştılar.O dönem tüm Türkiye' de birlik ve beraberlik çağrılarında bulunurken bazı kesimler ise yüreklerde yara açan bu durumda dahi nefret söylemleriyle hafızlara kazındı. Bunlardan biri de Farah Zeynep Abdullah. Dayanışma içinde olunması gereken günlerde paylaşımda bulunan Farah Zeynep Abdullah, "Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum. Artık yeter" demişti. 

Dini ve manevi değerleri hiçe sayan Farah Zeynep Abdullah sözünün arkasında da duramayıp bakın ne yaptı...

PARA İÇİN ŞAKLABANLIĞA SOYUNDU!

Toplumun değerlerini hiçe sayan, milletin ahlakını bozan ve bunu da “Müslüman” profili üzerinden gerçekleştiren “Kızılcık Şerbeti” dizisinde  Dilruba karakteriyle izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah 'para için yapmayacağı şey yok' dedirtti. Farah Zeynep Abdullah'ın dizideki o hallerini gören izleyiciler ekranları başında kendilerini tutamadı.  Büyük tepkiye neden olan  Farah Zeynep Abdullah'ın o hallerine gelen yorumlara üşenmeden, tek tek cevap verdi. 

İŞTE FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN KIZILCIK ŞERBETİ'NDEKİ O HALLERİ:

HAYIRLI CUMALAR PAYLAŞIMI:

Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada başörtülü pozunu da paylaşmayı ihmal etmedi. Akşamki bölümden önce sosyal medya hesabından lakayık bir Cuma paylaşımı yapan Farah Zeynep’in paylaşımı kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

Başörtüsü denemek ister misiniz diye başladı! İzleyenlerin kalplerini ısıtan anlar

İLİŞKİLİ HABER

Başörtüsü denemek ister misiniz diye başladı! İzleyenlerin kalplerini ısıtan anlar
Başkan Erdoğan çok net konuştu: Seçil Erzan, Dilan Polat ve fenomenler ile ilgili açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan çok net konuştu: Seçil Erzan, Dilan Polat ve fenomenler ile ilgili açıklama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 29

ismail 4 ay önce

nasılda dalga geçiyorlar müslümanlarla. yalnız burada suç onların değil onları izleyen yere göğe sığdıramayan adı müslüman olanlarda

Toplam 1 beğeni

BİROL ALKAN 4 ay önce

Son konuşmalarında Türklüğü haketmediğini gösteriyor gitsin kendi ülkesinde konuşsun..

Toplam 1 beğeni

salih 4 ay önce

Madem öyle bende izlemiyorum gitsin kuzey korede artistlik yapsın.

nasihat 4 ay önce

... Biraz Olumlu Yönünden bakmalıyız. Kim Nerde ve Ne Vesileyle , Kalbini Yaratıp Hayat ve Nimetleri Bahşeden Sevgiliye (c.c.) Ram Olur Bilinmez . Tabiki aşırılık veya basitleştirmek insanları üzer, Film ve Dizilerde bunlara dikkat edilmesi gerekir...

hasan 5 ay önce

Türk halkı devlet kurucu bir halktır. Araplar ve diğer halklarda bu özellik yoktur. Devletime ve Allah'ıma karşı olanların bizden olmadığını biliyorum. Onun için bize hakaret edenler ne yaparsa yapsınlar devletimiz ve Allah'ımız bize yeter.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun