Başkan Erdoğan çok net konuştu: Seçil Erzan, Dilan Polat ve fenomenler ile ilgili açıklama!

Türkiye son dönemde adı kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalara karışan sosyal medya fenomenleri ile "Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırılan futbolcuları konuşuyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin flaş bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Fenomenler kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla karşı karşıya kaldılar. Bazıları tutuklu, yargılanıyorlar. Bu olayla ilgili sizin görüşünüz nedir? Ayrıca imkansız olan bir vaatle para toplayan Deniz Bank'ın müdürü Seçil Erzan var. Bir tarafta da bu imkansız vaade kanan ünlü futbolcular var. Arda ve Emre Belözoğlu var. Bir de bu işin neresinde olduğunu kestiremediğimiz ama tartışmanın da tam göbeğinde olan Fatih Terim var. Bu olayla ilgili yorumunuz nedir?" şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı...

Türkiye hukuk devletidir ve kim hukuksuzluk yapıyor ise cezasını çeker. Konu yargıdadır ve yargı bununla ilgili gerekli araştırmasını yapmaktadır. Vatandaşlarımızın kolay para vaadiyle, kısa zamanda yüksek kar sunan dolandırıcıların türlü tuzaklarına düşmemelidir. Devlet tabii ki bunların peşindedir ve oyunları bozmaktadır.

Ancak bu illegal fon vaatlerine, yasal olmayan yollarla elde edileceği söylenen karlara karşı halkımız çok dikkatli olmalıdır.  Bu konularla ilgili kararlar inanıyorum ki yargı tarafından en ideal şekilde verilecektir.

Buradan sakınma diye bir şey söz konusu değil. Bu olayda adı geçen şüphelilerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarla ilgili de aynı şekilde süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda burada da inşallah neticeleri alacağız.

'Devlet ve Allah' yan yana görmek istemiyorum diyen Farah Zeynep para için şaklabanlığa soyundu

İLİŞKİLİ HABER

'Devlet ve Allah' yan yana görmek istemiyorum diyen Farah Zeynep para için şaklabanlığa soyundu
Başörtüsü denemek ister misiniz diye başladı! İzleyenlerin kalplerini ısıtan anlar

İLİŞKİLİ HABER

Başörtüsü denemek ister misiniz diye başladı! İzleyenlerin kalplerini ısıtan anlar

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0