2 kez kansere yakalanan Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi!

Survivor yarışmasına katılarak ün kazanan Nagihan Karadere şimdilerde tekrar survivor yarışmasına gitmek için gün sayıyor. İki farklı kanser türüyle mücadele eden Karadere'nin ölüm tehditleri aldığı ortaya çıktı.

Milli Atlet Nagihan Karadere, Nagihan Karadere ölüm tehditleri aldığını duyurarak KADES'e başvurdu. Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet KADES uygulamasının görüntüsünü paylaşarak tehditlere boyun eğmediğini ifade etti. 

"MUZ CUMHURİYETİNDE YAŞAMIYORUZ"

Ölüm tehdidi aldığı öğrenilen Karadere "Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Geleceğin varsa göreceğin de var. Yok öyle yağma… Eceline susayan köpek camii duvarına işermiş… Hadi bakalım bekliyorum!!! Elinden geleni de ardına koyma aç köpek!" sözleriyle ateş püskürdü.

2 kez kansere yakalanan Nagihan Karadere

2 kez kansere yakalanan Nagihan Karadere

Tehditlerin bir yakını tarafından geldiği öğrenildi.

 

Tamer Karadağlı'ya sürpriz rol! Bakın kimi oynayacak

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'ya sürpriz rol! Bakın kimi oynayacak
Ünlü oyuncu Glen Powell'den Tom Cruise itirafı! "Neredeyse ölüyordu"

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Glen Powell'den Tom Cruise itirafı! "Neredeyse ölüyordu"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0