Ünlü oyuncu Glen Powell'den Tom Cruise itirafı! "Neredeyse ölüyordu"

Tom Cruise'un 'Top Gun: Maverick' filmindeki rol arkadaşı Glen Powell, Cruise hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Aksiyon filmlerinin efsane ismi Tom Cruise, çektği filmlerle milyonların gönlünde taht kurmayı başarıyor. Özellikle filmlerin tehlikeli sahnelerinde dublör kullanmayı reddeden Cruise, bu yönüyle sık sık gündem oluyor. Şimdilerde ise  'Top Gun: Maverick' filmindeki rol arkadaşı Glen Powell, Cruise hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"NEREDEYSE ÖLÜYORDU"

'Top Gun: Maverick'te rol alan Glen Powell, çekimler sırasında ABD'li oyuncu Tom Cruise'un da içinde bulunduğu uçak havadayken ciddi sorunlar yaşandığını açıkladı. Powell, yaşanan bu adrenalin de Cruise'nin nasıl tepki verdiğini itiraf etti. Powell, pilotun uçağı güçlükle indirdiğini Cruise'un ise sadece gülümsemekle yetindiğini söyledi.

Tom Cruise

Tom Cruise

Tom Cruise'un tepkisi karşısında şaşırdığını dile getiren Glen Powell, şu ifadeleri kullandı: Asla başka bir Tom Cruise olmayacak. Gülümsedi ve uçaktan çıktı. Bense 'Bu adam neredeyse ölüyordu ve gülümsüyor dedim.'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef Türkiye'de gerginlik tavan yaptı! Somer Şef o ismi stüdyodan kovdu

2 kez kansere yakalanan Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi!

İLİŞKİLİ HABER

2 kez kansere yakalanan Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0