Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir hastanelik oldu

Ekranların fenomen dizisi "Yalı Çapkı'nında oynadığı "Ferit" karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Altın Kelebek ödülleri törenine katılmadı. Ünlü oyuncunun törene katılmama sebebi sevenlerini endişelendirdi.

Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye´nin en uzun soluklu ödülü "Pantene Altın Kelebek Ödülleri", bu yıl 49'uncu kez ödülleri sahipleriyle buluşturdu. Birçok kategoride ödülün verildiği törende Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte alırken dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in gecede olmaması dikkat çekti. 

Altın Kelebek Ödülleri

Altın Kelebek Ödülleri

Ünlü oyuncunun yokluğu büyük merak uyandırırken dizinin yapımcısı Onur Güvenatam, Demir'in rahatsız olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncunun beta enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ancak durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Onur Güvenatam

Onur Güvenatam

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

O görüntülere artık yürek dayanmıyor! Filistinli anne babalar çocuklarına böyle veda ediyor

Öğretmenlere saygısızlık eden Melike Şahin'e soğuk duş! Atatürk albümünden kovuldu

İLİŞKİLİ HABER

Öğretmenlere saygısızlık eden Melike Şahin'e soğuk duş! Atatürk albümünden kovuldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0