Mesut Yar ekranlara veda etti! Datça Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı

Yıllardır televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz Mesut Yar, gazeteciliği bıraktığını ve Datça Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Sunuculuk ve spikerlik görevlerinde bulunan Mesut Yar, canlı yayınında gazeteciliği bıraktığını ve Datça Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Son kez televizyon ekranlarına çıktığını belirten Mesut Yar, "Mesleğin 39'uncu yılında bir karar vermem gerekiyordu." diyerek açıklamada bulundu.

Mesut Yar ekranlara veda etti

Mesut Yar ekranlara veda etti

"MUTLU ETMEYE GİDİYORUM"

Ekranlara veda ettiğini duyuran Mesut Yar, "Var olduğunuz saate veda edebilmek veya konu olabilmek enteresan bir şeydi. Bu hakkı bana veren Sözcü TV'ye teşekkür ediyorum. Bundan önceki yerlerden görüşmek dileğiyle ayrılmıştım. Şimdi gülüşeceğimize inandığım farklı bir mesleki ayrımdayım. Mesleğin 39'uncu yılında bir karar vermem gerekiyordu. Hakikatin ve halkın tarafında olmak durumundaydım. Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak ama 1900'lerin sonunda bir gazeteci olarak gittiğim daha doğrusu bir arkeolog olarak gittiğim, belgeselini yaptığım Datça'yı, 20 yılını Datça'da geçirmiş bir kardeşiniz olarak memleketin en uç köşelerinden bir tanesini mutlu etmeye gidiyorum." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Emine Erdoğan, Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza bint Nasır ile bir araya geldi!​

Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer! Emir Gardaşov karakteriyle hayran bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer! Emir Gardaşov karakteriyle hayran bıraktı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0