Hilal Altınbilek acı haberle kahroldu!

Başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, kanser tedavisi gören babasını kaybetti. Acı haber sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılırken sevenleri Altınbilek'i cenaze töreninde yalnız bırakmadı.

"Bir Zamanlar Çukur Ova" dizisi ile geniş kitlelere ulaşan Hilal Altınbilek, son dizisi 'Şahane Hayatım' ile adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz gün acı haber alan Altınbilek'in uzun süre sağlık sorunları ile uğraşan babası Özdemir Altınbilek (66) hayatını kaybetti.

Başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, kanser tedavisi gören babasını kaybetti.

Başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, kanser tedavisi gören babasını kaybetti.

HİLAL ALTINBİLEK'İN ACI GÜNÜ

Uzun süredir kanser tedavisi gören Özdemir Altınbilek, Kilyos Merkez Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde ünlü oyuncuları rol arkadaşları ve sevdikleri yalnız bırakmadı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0