Müge Anlı'dan canlı yayında Dilan Polat'a altınlı olay gönderme!

Günlerdir süren Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında ortaya çıkan ayrıntılar herkesi şoke etmeye devam ediyor. Sosyal medyada peş peşe yaşanan gelişmeler sonrası Müge Anlı'nın canlı yayında Polat'a yaptığı altınlı gönderme programa damga vurdu.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan programla milyonlar tarafından izlenen ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı programında işlediği son olayla gündem oldu. Behsat Canpolat isimli bir vatandaş programa caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak üzere başvuruda bulundu.

Müge Anlı

Müge Anlı

DİLAN POLAT'A CANLI YAYINDA OLAY GÖNDERME!

Konunun dikkat çekmesi için boynuna altınlarla yayına çıktığını söyleyen Müge Anlı, gösterişli altınlarla paylaşım yapan ve daha önce altın tozlu kahve içmesiyle gündeme gelen Dilan Polat'a gönderme yaptı.

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı, "Aslında emanet şeyler takılmaz ama dikkat çeksin diye taktım. Çok da hoşuma gitti. 'Anne ben de istiyorum böyle. Bana da yap. Gerçi en son bu altınlarını gösterenlerin sonu belli oldu yani. Ben dedim ama yapmayın dedim. Dinlemiyorsunuz ki beni! Benim dediğimi dinleyin! Ben bir şey söylüyorsam boşa söylemiyorum." ifadeleriyle kara para aklama suçundan ceza evine giren Polat ailesine gönderme yaptı.

1 milyon kibrit kullanarak yaptığı şey sosyal medyada gündem oldu! Görenler inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

1 milyon kibrit kullanarak yaptığı şey sosyal medyada gündem oldu! Görenler inanamadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ramazan arıcı 4 ay önce

hatasız insan olmaz sayın müge anlı her gün itibar kaybediyor. hileye bulaşmış ürünlerin reklamını yapmakla milletin gözündeki itibarını her geçen gün azaltıyor.