Yapay zeka korkunç gerçeği açıkladı: Uzaktan çalışanlar 25 yıl sonra böyle görünecek

Salgının ardından pek çok insan, ister tamamen uzaktan, ister hibrit bir model aracılığıyla evden çalışmaya başladı. Yapay zeka 25 yıl boyunca evden çalışanların nasıl görüneceğini açıkladı. Görenler gözlerine inanamadı.

DirectApply'a göre, yeni çalışma koşullarımız nedeniyle uzaktan çalışanların nasıl görüneceği tahmin etti.

Uzaktan çalışanların 25 yıl sonra nasıl görüneceğini gösteren temsili görsele göre evden çalışanlar kötü görme, 'teknik boyun', iltihaplı gözler, kötü duruş ve hızlı kilo alma sorunlarıyla karşı karşıya kalacak...

Uzmanlara göre, uzaktan çalışanlar sadece 'tekrarlayan yazma zorluğundan' muzdarip değil. Bilgisayarın yaydığı ışık da cildin doğal dengesini bozarak insanların kötü görünmesine sebep oluyor. Uzaktan çalışanlar aynı zamanda D Vitamini eksikliği ve saçların incelmesi nedeniyle erken yaşlanma tehlikesiyle de karşı karşıya.

İŞTE 25 YIL SONRAKİ HALİMİZ:

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Onur 4 ay önce

Uzaktan çalışma yerine mesai saatlerini düşürmek daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Özel sektör insanları sömürüyor. Devletin mesai saatlerini 6 saat olacak şekilde düzenlemesi ve yerinde çalışma daha doğru bir yol olur.

Zafer 4 ay önce

25 yıla gerek yok simdiki halimizde böyle panik etmeyin