Burak Dadak'tan sevenlerini telaşlandıran haber! Sahnede sakatlandı

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Leyla Tanlar ile nişanlanan genç oyuncu Burak Dadak'tan hayranlarını telaşlandıran haber geldi. Dadak, geçtiğimiz akşam yer aldığı sahnesinde sakatlandı.

Son olarak yer aldığı Güzel Günler adlı dizisiyle hayran kitlesini daha da büyüten genç oyuncu Burak Dadak geçtiğimiz aylarda kendisiyle aynı dizide yer alan meslektaşı Leyla Tanlar ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Şimdilerde Aydınlıkevler adlı tiyatro oyununda Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan genç oyuncunun sahnede sakatlandığı öğrenildi.

Burak Dadak

Burak Dadak

Evlilik yolunda ilk adımı atan Burak Dadak ve Leyla Tanlar çiftinden düğün tarihi açıklamasıİLİŞKİLİ HABEREvlilik yolunda ilk adımı atan Burak Dadak ve Leyla Tanlar çiftinden düğün tarihi açıklaması

 SAHNEDE ACILAR İÇİNDE KIVRANDI!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dün akşam sahnelenen Aydınlıkevler oyununda bir kaza yaşandı. Genç oyuncu Burak Dadak'ın oyun sırasında sahnede terlik giyerken ayak parmağını yere çarptı. Acılar içinde kıvranan ve hastaneye kaldırılan genç oyuncunun ayak serçe parmağında çıkık olduğu tespit edildi.

Burak Dadak sahnede sakatlandı

Burak Dadak sahnede sakatlandı

Oyuncunun özel bir hastanede tedavi altına alınmasının ardından yarım kalan oyunun 2.perdesinin ileri bir tarihte oynanacağı açıklandı.

Burak Dadak Aydınlıkevler oyunu

Burak Dadak Aydınlıkevler oyunu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü yönetmen Farah Nabulsi ödül törenindeki sözleri takdir topladı:Gazze'de öldürmeyi durdurun

Ünlü aktör Ryan O'Neal hayata veda etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü aktör Ryan O'Neal hayata veda etti!
Selda Alkor 4 yapraklı yoncayı hedef aldı: Memduh Ün olmasa Fatma Girik olur muydu?

İLİŞKİLİ HABER

Selda Alkor 4 yapraklı yoncayı hedef aldı: Memduh Ün olmasa Fatma Girik olur muydu?
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0