Ata Demirer ile Filiz Akın'ın sohbeti gündem oldu! "Film sözü..."

Önce dijital platformlarda yayınlanan daha sonra ise beyaz perdeye taşınan Bursa Bülbülü filmi bu kez film sözü üzerine gündeme geldi. Bursa Bülbülü filmiyle oldukça büyük bir başarıya imza atan Ata Demirer, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile filme atıfta bulundu. Yeşilçam'ın sevilen ismi Filiz Akın da dahil olmak üzere birçok ismin yorumda bulunduğu paylaşım sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Son zamanlarda verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Ata Demirer, yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından bahsettirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü komedyen, aynı zamanda geniş bir hayran kitlesine sahip. Son yaptığı paylaşımıyla senaryosunu ve başrol oyunculuğunu üstlendiği Bursa Bülbülü filmine yönelik atıfta bulunan Ata Demirer, Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın'dan yorum aldı. Ünlü ikilinin keyifli sohbeti üzerine Ata Demirer'den bir film sözü çıktı.

 Ata Demirer

Ata Demirer

"KEŞKE YENİLERİ OLSA!"

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğraf üzerine "Bursa Bülbülü filminin son sahnesi gibiyim." notunu yazan ünlü oyuncu Ata Demirer'e Yeşilçam'ın değerli isimleri arasında yer alan Filiz Akın'dan yorum geldi. Ata Demirer'in son filmi Bursa Bülbülü için yorumda bulunan Filiz Akın,  Ata Demirer'in paylaşımına "Çok yakında Bursa Bülbülü filmini tekrar izledim şahanesiniz! Eyvah Eyvah'ların yeri bambaşka gönüllerde... Keşke yenileri olsa! Sevgiler Ata Demirer." yorumunu düştü. 

Ata Demirer

Ata Demirer

FİLM SÖZÜ VERDİ!

Ünlü oyuncu Filiz Akın'dan gelen yorum üzerine kendisine hızla cevap veren ünlü komedyen, yeni film sözü verdi. Ata Demirer; "Çok teşekkür ederim Filiz Hanım, filmlerim çocuklarım gibi çok ayıramıyorum. Ama güzel bir film sözü vereyim şimdiden size." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım üzerine ünlü ikilinin keyifli sohbeti sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, Ata Demirer ve Filiz Akın'ın o keyifli sohbeti;

Ata Demirer ve Filiz Akın sohbeti

Ata Demirer ve Filiz Akın sohbeti

 

Apaçi Mustafa'dan tepki çeken sözler! Seda Sayan'a bela okudu

İLİŞKİLİ HABER

Apaçi Mustafa'dan tepki çeken sözler! Seda Sayan'a bela okudu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0