Özgü Namal'dan şaşırtan Feyza Altun buluşması!

Eşi vefat ettiğinden beri ekranlara ara veren Özgü Namal, son günlerde dillerden düşmüyor. Özgü Namal şu sıralar fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren avukat Feyza Altun ile bir araya geldi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır gözlerden uzak yaşayan Namal'ın ekranlara dönecek olması hayranlarını heyecanlandırdı. Kurtlar Vadisi'nin Elif'i olarak hafızalara kazınan Özgü Namal son günlerde fenomenlere savaş açan avukat Feyza Altun ile bir araya geldi.

Altun, güzel oyuncuyla verdiği pozu "Adımızı değiştirdiler yüzümüzü değiştirdiler ruhumuzu değiştiremediler" sözleriyle paylaştı.

Ebru Gündeş bu fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş bu fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!
Sahnede korkunç olay! Kalp krizi geçiren Brezilyalı sanatçı Pedro Henrique öldü

İLİŞKİLİ HABER

Sahnede korkunç olay! Kalp krizi geçiren Brezilyalı sanatçı Pedro Henrique öldü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0