Sahnede korkunç olay! Kalp krizi geçiren Brezilyalı sanatçı Pedro Henrique öldü

Brezilya'da sahneye çıkan Pedro Henrique şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brezilya asıllı sanatçı Pedro Henrique henüz 30 yaşındaydı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Brezilya'nın Feira de Santana kentinde internette yayınlanan dini bir etkinlikte sahne alan gospel türünde şarkılar söyleyen 30 yaşındaki Pedro Henrique, sahnede şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Pedro Henrique sahnede kalp krizi geçirdi

Pedro Henrique sahnede kalp krizi geçirdi

Henrique’nin şarkı söylediği sırada dengesini kaybederek sırt üstü yere düşerken, izleyiciler de hemen yardım için sahneye koştu. İşte o anlar...

Henrique’nin yere düştüğü anlar kameraya yansıdı. Neşeli ve herkesin sevdiği biri olarak bilinen Henrique’nin evli ve 1 aylık bir kızı olduğu açıklandı.

Özgü Namal'dan şaşırtan Feyza Altun buluşması!

İLİŞKİLİ HABER

Özgü Namal'dan şaşırtan Feyza Altun buluşması!
Hakan Ural Eylül Öztürk hakkında konuştu! "Niye gelmiyorsun derdim ama..."

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural Eylül Öztürk hakkında konuştu! "Niye gelmiyorsun derdim ama..."

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fani 4 ay önce

Ecel geldi mi ne 30 yaşa ne sahneye ne kürsüye bakar. Herke sayılı nefes verilmiş. Ne bir eksik ne bir fazla... Aslolan olan ebedi hayat.