Serenay Sarıkaya'nın ardından Mert Demir'den de 'Ateşe Düştüm' itirafı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, "Ateşe Düştüm" şarkısında Mert Demir'e vokal yaptığı iddialarını uzun bir süre yanıtsız bırakmayı tercih etmişti. Yalnızca başarılı oyunculuk performansı değil sesiyle de övgüler alan Sarıkaya'nın doğrulama haberlerinin ardından Mert Demir'den de açıklama geldi.

Son dönemlerin en çok dinlenen parçalarından biri olarak müzik listelerine damga vuran Mert Demir imzalı "Ateşe Düştüm", hem ritmi hem de sözleriyle müzik tutkunlarından tam not aldı. 

Mert Demir

Mert Demir

Serenay Sarıkaya'nın "Ateşe Düştüm" şarkısını seslendiren Mert Demir'e vokal yaptığı iddiaları ise uzun bir süre sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Pek çok kişi Sarıkaya'nın sesini duyduğunu iddia etse de ünlü oyuncudan açıklama gelmemişti.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Geçtiğimiz günlerde İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 13. Sosyal Medya Ödülleri'nde görüntülenen Serenay Sarıkaya, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. "Ateşe Düştüm" parçasına vokal yaptığı iddia edilen ünlü oyuncu, "Şarkıda vokal yapan benim, evet" sözleriyle iddiaları doğruladı. 

Serenay Sarıkayadan itiraf

Serenay Sarıkayadan itiraf

"GÜZEL BİR ANIYDI BİZİM İÇİN"

Sarıkaya'nın ardından Mert Demir'den de konuya dair ilk açıklama geldi. Ünlü oyuncunun sesine şarkısında yer veren Demir, "Güzel bir şarkı yaptık. Aktı gitti herkeste de bir karşılık buldu. Şarkı üzerine buluştuk. Güzel de bir anı oldu bizim için. Kendi aramızda bir şeydi ama tabii ki saklayabilmek çok da mümkün olmadı. Güzel bir anıydı bizim için" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 Mert Demir

Mert Demir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Said Ercan'dan duygulandıran Murat Kekilli itirafı! Gazze için milyonları elinin tersiyle itti

Fahriye Evcen'den çok konuşulacak Zürih pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den çok konuşulacak Zürih pozları!
Acun Ilıcalı soluğu mahkemede aldı! Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki dizisini izinsiz kullandılar

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı soluğu mahkemede aldı! Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki dizisini izinsiz kullandılar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0