Semiha Yankı'dan Gökhan Özoğuz'a tokat üstüne tokat: Senin geçtiğin yollardan çoktan geçtik!

Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay'a çirkin davranışıyla gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'a bir tepki de Semiha Yankı'dan geldi. Özoğuz'un laubali davranışlarını yerden yere vuran Yankı, "Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik." dedi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitmiş ve konser bitiminde tebrik etmek için kulise gittiğinde büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaştığını dile getirmişti.

Nurgül Yeşilçay ve oğlu

Nurgül Yeşilçay ve oğlu

O anları sosyal medya hesabından anlatan Yeşilçay, "Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyor. Çünkü seviyor Athena’yı… Kulise gidiyoruz tebrik için… Ay Gökhan’da bir afra tafra… Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın. Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin. Uyarayım dedim!…" sözleriyle Gökhan Özoğuz'a ateş püskürdü.

Nurgül Yeşilçay Athena paylaşımı

Nurgül Yeşilçay Athena paylaşımı

"KARŞINDAKİ KADIN MI BÜYÜĞÜN MÜ?! HİÇ UMURSAMADI"

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayın ardından usta sanatçı Semiha Yankı, Nurgül Yeşilçay'a destek verdi. Katıldığı bir programda konuya dair açıklamalarda bulunan Yankı, "Athena Gökhan ile Hakan'ın olduğu kulise girdim. Ayaklarını uzatmış. Bana dönüp 'Naber' dedi? 'Gökhancığım ayağını indirseydin' deyince bana 'Aa çok yorgunum uğraşamam' dedi. Karşındaki kadın mı, büyüğün mü... Hiç umursamıyor..." diyerek tepki gösterdi.

Semiha Yankı

Semiha Yankı

"SENİN O GEÇTİĞİN YOLLARDAN BİZ ÇOK ÖNCE GEÇTİK"

Gökhan Özoğuz'un davranışlarını eleştiri yağmuruna tutan Yankı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çirkin! Çok çirkin... Küçüğün de olsa bir kadın giriyor içeriye... Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik. Bu hareketler Gökhan gibi çocuğa yakışmıyor. Kadınlara aldırış etmeme durumu var." 

Semiha Yankıdan Gökhan Özoğuza eleştiri

Semiha Yankıdan Gökhan Özoğuza eleştiri

Kızıl Goncalar'da zikir sahnesi tüyleri diken diken etti! Kalpler Allah'ı anmakla huzur bulur

İLİŞKİLİ HABER

Kızıl Goncalar'da zikir sahnesi tüyleri diken diken etti! Kalpler Allah'ı anmakla huzur bulur
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Eyya 4 ay önce

Türk ve İslam toplumunu diğerlerinden ayıran bu ayrıntılardır, bizde büyüğe saygı önemlidir, içeri girince ayağa kalkılır yer verilir, o oturmadan oturulmaz bu terbiye aileden gelir demek ki aile terbiyesi almamış sonradan da görmemiş kendini yetiştirememiş cahil

yusuf 4 ay önce

Müslüm Gürsesler , Neşet Ertaşlar sanatçı idi naif ve güzel insanlardı. Bunlar için ne diyeyim bilemedim.

Mehmet 4 ay önce

Şişirdiler bu atena mı gogan mı nedir? Edep olmayınca öyle oluyor. Gitmeyin kardeşim. Bu ne idüğü belli olmayan şeylere.

Toplam 2 beğeni

dedem 4 ay önce

Okullarda Adabı Muaseret derslerı okutulacak, gec kalınmıs ancak bundan sonra olabılecek sevimsizlikleri giderir insallah

Toplam 2 beğeni

Nazif 4 ay önce

Gökhan'ı sevmem ama kadınları aldırış etmemesi güzelmiş

Yorumların Tümünü Okuyun