Kızıl Goncalar'da zikir sahnesi tüyleri diken diken etti! Kalpler Allah'ı anmakla huzur bulur

Fox TV ekranlarının heyecanla beklenen yeni dizisi "Kızıl Goncalar", önceki gün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Her sahnesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen iddialı dizideki 'zikir' sahnesi ise sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Özgü Namal, 9 yılın ardından radikal bir karar alarak "Kızıl Goncalar" ile önceki gün sevenlerinin karşısına çıktı. Başrollerini Özcan Deniz ile paylaştığı projede bambaşka bir tarza bürünen Namal'ın rolü ise sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

Seküler bir Atatürkçü olan Levent ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in bir şekilde kesişen kaderlerini konu alan dizinin ilk bölümü her sahnesiyle sosyal medyaya damga vurdu. İlk bölüm için 15 milyon TL'nin gözden çıkarıldığı iddia eden yapımın başlangıcında yer alan 'zikir' sahnesi tüyleri diken diken etti.

Kızıl Goncalar zikir sahnesi

Kızıl Goncalar zikir sahnesi

Erkan Avcı önderliğinde bir zikir sahnesini gözler önüne seren dizinin ilk bölümü yorum yağmuruna tutuldu. "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.", "Böyle bir sahne daha önce hayatımda hiç görmedim", "Resmen tüylerim diken diken oldu" ve "Oyuncu dediğin böyle olur işte. Çok iyi hazırlanmış, çok iyi çalışmışlar. Gerçeğinden ayırt edemedim" gibi pek çok yorumlarla sosyal medya kullanıcıları diziye özgüler yağdırdı.

Burak Özçivit'ten ödül törenine damga vuran mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten ödül törenine damga vuran mesaj!
Semiha Yankı'dan Gökhan Özoğuz'a tokat üstüne tokat: Senin geçtiğin yollardan çoktan geçtik!

İLİŞKİLİ HABER

Semiha Yankı'dan Gökhan Özoğuz'a tokat üstüne tokat: Senin geçtiğin yollardan çoktan geçtik!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaş 4 ay önce

dizide tarikatların çarpıklığını vurgulayarak İslamı kötüleme peşine düşmüşler izlerseniz anlarsınız bu kanallarda aile yapısını bozan dinimizi aşağılama yarışına giren çarpıklığa artık izin verilmemeli çocuklarımız ve insanlarımız yakında hepten bozulacak

Toplam 1 beğeni

tselim 4 ay önce

fragmanını izledim ondan bile rahatsızlık duydum... keşke ahçı uşak dizileri çekmeye devam etselerdi..

Ahmet 4 ay önce

övünülecek , reklamı yapılacak bir dizi değil, her zmanki gibi dindarların hayatın gösteriyor gibi yapıp, yalan yanluş bilgilerle insanların din hakkındaki olumsuz önyargıları besleyecek, din ve islam hakkında kötü örnekler anlatan bir yapım. zaten yayınlayan kanaldan belli amaçlarının ne olabiliceği.

konuk 4 ay önce

sahne güzel olabilir, ama dizinin devamında vereceği mesaj ve İslama yapacağı zarar çok önemli, ömer dizisi gibi, kızılcık şerbeti gibi.

Ali 4 ay önce

Sahne güzel fakat işin içinde FOX olunca TİLKİ SAĞDAN yanaşmış gibi geliyor.

Yorumların Tümünü Okuyun