Çağla Şıkel bu defaki deneyimiyle şaşırttı! 4 gün boyunca gözlerinde bantla yaşadı

Çağla Şıkel son zamanlarda farklı deneyimleriyle karşımıza çıkıyor. Buz banyosuyla dikkat çeken Şıkel, şimdi ise 4 gün boyunca gözleri kapalı bir şekilde yaşadığı deneyimiyle dikkat çekti.

Manken ve sunucu olan Çağla Şıkel, fiziği ve sağlıklı görünümü ile birçok kişinin dikkatini çekiyor. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve özel hayatıyla da merak edilen Çağla Şıkel, son zamanlarda yaptığı farklı deneyimlerle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde buz dolu bir fıçının içine girerek, buz banyosu yapan ünlü sunucu sosyal medyada gündem olmuştu. Çağla Şıkel şimdi de yeni bir deneyimle gündeme geldi.

4 GÜN BOYUNCA GÖZLERİ BANTLI YAŞADI

Çağla Şıkel, yaptığı yeni paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı. 4 gün boyunca gözleri kapalı bir şekilde yaşayan Şıkel,  "Sadece kendimle olan bir yolculuk... Bilinmezliğin derinliğinde boğulmadan her adımı her karışı keşfeder gibi." notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Özçivit'ten ödül törenine damga vuran mesaj!

81 yaşında olan Şener Şen günler sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

81 yaşında olan Şener Şen günler sonra ortaya çıktı!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "Yargı" dizisi için RTÜK'ün kapısını çaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "Yargı" dizisi için RTÜK'ün kapısını çaldı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0