Okan Bayülgen'den Gazze çağrısı:  Dünya seyirci kalıyor!

Okan Bayülgen'in "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde Filistin için söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Filistin'e destek çağrısı yapan Bayülgen "Dünya seyirci kalıyor. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Katil İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de masumlara ölüm yağdırırken sanat camiasından da tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Son olarak bir panelde konuşan ünlü şovmen Okan Bayülgen'in Gazze'ye destek sözleri geceye adeta damga vurdu.

 

"BİR DAHA SÖYLEYEYİM DÜNYA SEYİRCİ KALIYOR"

Bayülgen yaptığı açıklamada, "Dünya seyirci kalıyor. Bir daha söyleyeyim dünya seyirci kalıyor. Nasıl kalabiliyor? Nasıl olur? Her şeyden önce Yavuz'a ve Fulya'ya teşekkür etmek lazım. Seyirci kalamayanlar siz seyirci kalamyanlarsınız. Ekran başındakiler seyirci kalamayanlarsınız. Bu gecenin paydaşı olan bütün sanatçılar, seyirci kalmyanlar seimiz yükseltmek lazım. Şarkı söylemek lazım. Türkü söylemek lazım. Bağırmak lazım. Haykırmak lazım. Sessiz kalmayan ve sesini yükselten sanatçılara teşekkür etmek lazım.

Bu durumu gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin!" diyerek İsrail'e tepki gösterdi.

Kanser hastası çocuklar için topladığı bağışı şirketine aktarmıştı! İtalyan fenomen özür diledi

İLİŞKİLİ HABER

Kanser hastası çocuklar için topladığı bağışı şirketine aktarmıştı! İtalyan fenomen özür diledi
Sanat dünyası "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyası "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde buluştu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0