Batuhan Karacakaya'ya hapis istemi!

Survivor yarışmasıyla öne çıkan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a ‘şantaj’ yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Karacakaya'nın 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya şikayetçi Ayşe Fatma Aslanpay ile avukatı Ümit Becel ve sanık Batuhan Karacakaya ve avukatı katıldı. Duruşma, tarafların talebi doğrultusunda basına kapalı olarak yapıldı.

Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.

Batuhan Karacaya

Batuhan Karacaya

"SONRAKİ CELSE KARAR VERİLECEK"

Aslanpay'ın avukatı Ümit Becel, "Sanık Batuhan her ne kadar suçlamaları reddetmiş olsa da tüm ifadeler suçtan kurtulmaya yönelikti. İfadesinde 'Medya gücümün ve kitlemin farkındayım, rezil olmayı göze alamadım bu nedenle o videoyu Ayşe'ye çektirmek zorundaydım' dedi. Zaten bahse konu video izlendiğinde mağdura zorla ve darp korkusuyla yaptırıldığı iddianame de açıktır. Şikâyetimiz devam ediyor ve Sanık Batuhan'ın tüm HTS kayıtları da incelenecek. Sonraki celse karar verilecek" ifadelerini kullandı.

Batuhan Karacakaya ve eski kız arkadaşı Ayşe Aslanpay arasında sular durulmuyorİLİŞKİLİ HABERBatuhan Karacakaya ve eski kız arkadaşı Ayşe Aslanpay arasında sular durulmuyor

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Mesaj içeriğindeki olaya ilişkin şüphelinin menfaatinin olduğu ve müştekiye zorla video çektirdiği belirtildi. İddianamede, şüpheli Batuhan Karacakaya'nın 'şantaj' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gazzeli kız çocuğu dünyaya seslendi! "75 gündür..."

Bir zamanların efsane dizisi Lost'un Kate'i Evangeline Lilly değişimiyle gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bir zamanların efsane dizisi Lost'un Kate'i Evangeline Lilly değişimiyle gündem oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0