Sinan Akçıl "Gazze İçin Ben de Oradayım" dedi! Sahne kostümüyle beğeni topladı

Geçtiğimiz gün AKM'de gerçekleşen Gazze İçin Ben de Oradayım konserinde sahne alan Sinan Akçıl, konserdeki kostümüyle sosyal medyada gündem oldu.

20 Aralık Çarşamba günü AKM'de (Atatürk Kültür Merkezi) "Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri düzenlendi. Fulya Öztürk'ün sunduğu programda Sinan Akçıl, Yavuz Bingöl, Emel Mathlouthi, Alim Kasımov, Azerin, Fahir Atakoğlu, Sinan Akçıl, Okan Bayülgen, Murat Kekilli, Ercan Saatçi, Özhan Eren, Ahmet Koç, Elif Buse Doğan, Orhan Hakalmaz, Ali Mahsuni Yiğit Mahsuni, Murat Kekilli, Oktay Üst, Aykut Aslan, İbrahim Sadri, Berk Can Aslan, Audrey Wozniak Antakya Medeniyetler Korosu gibi isimler sahne aldı.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

SİNAN AKÇIL KOSTÜMÜYLE DİKKAT ÇEKTİ

Konserde sahne alan Sinan Akçıl konserde giydiği Filistin bayraklı ceketiyle dikkatleri çekti. Akçıl, sosyal medya hesabından konser görüntülerini paylaşarak "Dünya bu sesi duymak zorundasın artık... Teşekkürler geceye katkı veren herkese" dedi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Twitter hesabından Türk ve Filistin bayraklarını ekleyerek fotoğraflarını paylaşan şarkıcı, gönderisine Netenyahu'nun hesabını da etiketledi. Akçıl'ın bu gönderisi çok sayıda beğeni ve yanıt aldı.

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? İddialara cevap geldi

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? İddialara cevap geldi
Özge Borak'ın "ayıp olmasın diye evlendim" sözleri olay olmuştu! O sözleri açıklığa kavuşturdu

İLİŞKİLİ HABER

Özge Borak'ın "ayıp olmasın diye evlendim" sözleri olay olmuştu! O sözleri açıklığa kavuşturdu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sporcu 4 ay önce

Senin Güzel Yüreğine Selam Olsun . Gerçekten Yürek Sefası ve Gönül Devleti Tam bir Işıktır.