Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? İddialara cevap geldi

7 yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan'ın evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Bugün bir paylaşım yapan Anıl Altan, iddialara cevap verdi.

Mutlu evlilikleri ve ikiz kızlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Anıl Altan ile Pelin Akil  2016 yılında evlendi. 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'ya kavuşan çiftin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta ailece yeni yıl tatiline çıkan çiftten Pelin Akil, konuyla ilgili sessiz kalırken, Anıl Altan, Instagram sayfasında romantik tatilden fotoğraflar paylaşarak 'sorun yok' mesajı verdi.

Anıl Altan'ın dün gece geç saatlerde yaptığı paylaşım ise kafaları karıştırdı:

"Sorunsuz bir ilişki, sorunsuz bir şehir, sorunsuz bir aile ya da sorunsuz bir yaşam yok. Bana göre yaşam sürekli bir sorun çözme işi. Bu gerçeği kabul ettiğimizde ve daha iyi sorun çözmeyi öğrendiğimizde, yaşamdan keyif almayı da başarabiliriz."

Sinan Akçıl "Gazze İçin Ben de Oradayım" dedi! Sahne kostümüyle beğeni topladı

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl "Gazze İçin Ben de Oradayım" dedi! Sahne kostümüyle beğeni topladı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0