Serkan Uçar eski eşi Ece Erken'e dava açınca Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü!

Kendisine dava açan eski eşi Serkan Uçar'a ilişkin şok açıklamalar yapan Ece Erken adeta açtı ağzını yumdu gözünü...

Ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken 2014 yılında evlendiği Serkan Uçar'dan yaklaşık bir yıl sonra boşanmıştı. Ünlü oyuncunun bu evlilikten Eymen adında bir oğlu olmuştu. Daha sonra 2021 yılında Beşiktaş eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen Erken, evlendikten 7 ay kadar sonra bir silahlı saldırı sonucu eşini kaybetmişti. Eski eşi Serkan Uçar, hakaret ve tehdit iddiasıyla aile mahkemesine başvurdu ve Ece Erken'e dava açarak korunma istedi. Bunun üzerinde ünlü oyuncu bakın neler söyledi...

ECE ERKEN'E ESKİ EŞİNDEN HAKARET VE TEHDİT SUÇLAMASI

Serkan Uçar'ın avukatı Şeyda Yıldırım şikayet dilekçesinde şu ifadeleri yazdı: "Ece Erken sosyal medyada ‘Oğluna babalık yapmıyorsun, görgüsüz hayatını gözümüze sokuyorsun’, ‘Şambabası’ şeklinde konuşarak müvekkil hakkında ağır suçlamalarda bulunmuştur. Hakaret içeren paylaşımlarla müvekkilin kişilik haklarına saldırmıştır. Müvekkilimi kamuoyu önünde tehdit etmekte, ailesine, kişiliğine, onuruna ve şöhretine ağır zarar vermektedir."

Ece Erken ve oğlu Eymen

Ece Erken ve oğlu Eymen

Bu haberi duyan Ece Erken Instagram hesabının story (hikaye) bölümünde uzun uzun çarpıcı açıklamalar yaptı: "Şam babasının sevgili avukatı; bir kadın, bir anne olarak müvekkiline evladına bak, sahip çık, baba cartier takı alacağına evladına olan 6000 tl nafakanı icra yoluyla verme direkt ver, okul masrafına bir kere olsun dahil ol, evladını ara, yanında ol, babalık yap diyeceğine, evladını annesi yurt dışına çıkarmak için senden para değil izin istiyor, neden vermiyorsun diyeceğine!!! Bana şam babası değilim diye dava açmışsın Şam babasının avukatı... Mahkemede yapılanları daha detaylı anlatacağım, sunacağım kanıtlarla. Evladım için sustum şimdi evlaım için konuşacağım :)"

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Eymen hiç biyolojik babasıyla kalmadı, istemedi.. Bir kere rahmetli Şafak (babalık yapan) abisi zorladı da babanın yanına verdik Bodrum'da... Nereye götürdü çocuğu, tahmin edin? Maça kızı happy houra (içki ve alkolün zirve yaptığı saat) ... Sonrasında oteline götürdü dadısıyla ama gece 11'de Eymen ağlayarak aradı n'olur beni alın diye video çekerek yolladı, onlar da mevcut.. Çünkü şam babası partiye katılmak için çocuğu odada dadıyla bırakmıştı.. Neyse Şafak'la beraber gittik oğlumuzu gece 12'de otelden aldık.. Şimdi soruyorum bu babacık şam babası değil de ne???????! Haa bu olay küçücük bir olay... Diğerlerini mahkemede paylaşacağım."

Ece Erken ve oğlu Eymen

Ece Erken ve oğlu Eymen

"ŞAM BABASI" TABİRİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Ece Erken "şam babası" tabirinin anlamı açıkladıktan sonra "Şam babası, argoda sorumsuz, çocuklarıyla ve ailesiyle ilgilenmeyen babalar için söylenen bir sözdür. Bu gibi insanlar çevrelerinde hayırsız olarak tanınır ve bilinir; bu yüzden onlara Şam Babası denir. Az bile demişim" diyerek "Benimle her derdi olanın sayemde mavi tık alması, merak edenlerin bunları takip etmesi ve bunların kendisini şöhret veya bir şey sanmaları da ayrı bir komedi... Neyse sizi daha fazla sıkmayayım, mahkemede konuşalım biraz da:) sevgiler" şeklinde paylaşımlarına son verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses'ten "İbo Show 2023 Yılbaşı" programı müjdesi! Yılbaşı İbo Show konukları kim?

Ölü balinanın içinden çıkanlar şoke etti! Değeri tam 500 bin Euro değerinde...

İLİŞKİLİ HABER

Ölü balinanın içinden çıkanlar şoke etti! Değeri tam 500 bin Euro değerinde...
Aleyna Tilki'nin takıntılı hayranına şok! Çiçek göndermek cinsel taciz

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki'nin takıntılı hayranına şok! Çiçek göndermek cinsel taciz

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0