Aleyna Tilki'nin takıntılı hayranına şok! Çiçek göndermek cinsel taciz

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz senelerde eve girmeye çalışan takıntılı hayranından dolayı korku dolu anlar yaşamış ve hakkında dava açılmıştı. Tilki'nin takıntılı hayranı Muhammed Erkam A. hakkında dikkat çeken bir karar verildi.

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin Üsküdar'da yaşadığı sitenin jiletli tellerinden atlayıp evinin önüne giden ve taciz mesajları atan Muhammed Erkam A. hakkında dava açılmıştı. Tilki ile sosyal medyadan tanıştığını öne süren sanık, "Beni yetenekli bulup piyasaya sürmek istedi. Benden çiçek istediği için de evine gönderdim" dedi.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Bu savunmanın ardından Adli Tıp'tan Erkam A.'nın akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor alındı. Sanık Muhammed Erkam A., 1 yıl 3 ay hapis cezası ve 3 bin 320 lira adli para cezasına çarptırıldı.

ÖZEL KONUTUNA GÖNDERDİ

Mahkeme, sanığın çiçekleri şarkıcının işyeri adresine değil, şahsi konutuna gönderdiğini kaydetti ve hoşlanma duygusunun karşılıklı olmamasına rağmen gerçekleştirilen bu durumun cinsel taciz suçunu oluşturduğunu vurguladı.

Muhammed Erkam A.'ya, Aleyna Tilki'ye karşı cinsel taciz suçundan 3 bin 320 lira adli para cezası, konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan ise 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Serkan Uçar eski eşi Ece Erken'e dava açınca Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü!

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Uçar eski eşi Ece Erken'e dava açınca Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0