Hande Erçel’in paylaşımları olay olmuştu! Herkes özür beklerken...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Suudi Arabistan'da düzenlenen Soundstorm Müzik Festivali paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesaplarından birçok paylaşım yapan ünlü oyuncunun Finlandiya paylaşımları olay oldu. Ünlü oyuncuya adeta tepki yağıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan 'Bambaşka Biri' dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, dizinin final kararının ardından soluğu yurt dışında aldı. Sosyal medya hesaplarından birçok ülkeye dair paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, seyahatleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kış tatili için Finlandiya'ya giden ünlü oyuncu, tatilden yayınladığı kareler ile gündem olmuştu. 

Hande Erçel Finlandiya paylaşımı

Hande Erçel Finlandiya paylaşımı

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyi Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılarda şehit düşen 12 Mehmetçiğimiz için ülkece yas tutarken ünlü oyuncunun lüks tatilinden pozlarını yayınlaması sosyal medyada tepki toplamıştı. Paylaşımının hemen ardından eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel'e 'Üzülerek kınıyorum, çok üzücü ve duyarsızlıktan başka bir şey değil böyle bir paylaşım',  'Böyle acılı bir günde de bu fotoğrafları koyman pek hoş olmadı', 'Şehidimiz var Hande hanım. Unutmayın sizi bu millet ünlü etti!' şeklinde binlerce yorum geldi. 

Hande Erçel Finlandiya paylaşımı

Hande Erçel Finlandiya paylaşımı

HERKES ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORDU!

Ünlü oyuncu, paylaşımlarına gelen tepkilere rağmen herhangi bir geri dönüş sağlamazken geçen zamanın üzerine de herhangi bir taziye mesajı yayınlamadı. Birçok kişi anlayışsızlığı yönünde özür dilemesini beklerken ünlü oyuncu, bugün farklı bir paylaşımda bulundu. Yılbaşı ağacıyla olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafına “Bugün itibariyle yeni yıl enerjisi başlamıştır. Sev, yaşa, şükret…” notunu düşerek pervasız paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 

Hande Erçel paylaşımı

Hande Erçel paylaşımı

BİNLERCE YORUM ALDI!

Twitter da yani yeni ismiyle X'te kısa süre içerisinde gündem olan paylaşım binlerce yorum aldı. Birçok kişi ünlü oyuncunun davranışına sessiz kalmayarak tepkisini ortaya koydu. 

İşte, Hande Erçel'e gelen tepkilerden bazıları...

Hande Erçel e gelen tepkiler

Hande Erçel e gelen tepkiler

Hande Erçel e gelen tepkiler

Hande Erçel e gelen tepkiler
Hande Erçel e gelen tepkiler
Hande Erçel e gelen tepkiler
Hande Erçel e gelen tepkiler
Hande Erçel e gelen tepkiler
Hande Erçel e gelen tepkiler
Hande Erçel e gelen tepkiler

Esra Ceyhan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! "Tanıyabilene aşk olsun"

İLİŞKİLİ HABER

Esra Ceyhan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! "Tanıyabilene aşk olsun"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 7

Eyya 4 ay önce

Üzülmüyorsa zorla üzemezsiniz ee mesaj atsa üzülmeden anlamı olmaz daha kötü... ne hali varsa görsün. boykot edin ondan sonra bir iki bölüm sonra final yaparlar hiç izlemiyorum bunları bana göre santçı bile değiller topluma vefaları yok nasıl olsa her halukarda izleniyoruz diyorlar oynadıkları reklamların üzünlerini bile almayın

melek 4 ay önce

Parayı bulan insanlıktan çıkıyo

Mustafa 4 ay önce

Bunlar gibilerin dini imanı ve vatanı paradır. Ne kadar çok lüks alışverişler yapar ne kadar çok lüks hayat yaşar bunu payaşır ve beğeni toplarsa işte dünyanın en mutlu insan olmayan insanları bunlardır. Dolayısı ile birşey beklemekte tamamen bir hata. Böyle soytarıları bırakın kendi halinde yaşasın eğlensin. Onlar için vatan diye bişey yoktur. Onlar için hangi kucağın olduğu da önemli değildir. yeterki kucak olsun.

ismail 4 ay önce

BU ülkenin derdi ile dertlenmeyenler sürüsünü yavaş yavaş herkes görecek. Adamlar kendi vatanının evlatlarını umursamıyor ki o gazzedeki bebekleri anneleri, kadınları, insanları umursasınlar. Maddiyatımız bizim manevi değerlerimizin önüne geçmiş.

a.d. 4 ay önce

Yahu bu tiplerin din vatan millet gibi bir hassasiyetleri yoktur bunların dini imanı vatanı şöhret ve paradır.

Yorumların Tümünü Okuyun