Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu'ndan şaşırtan iddia: Erkek kardeşim var

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın ilk sevgilisi olduğunu iddia ettiği Erol adından kişiden kimsenin bilmediği bir erkek çocuğu olduğunu iddia edildi.

Son dönemlerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Metin Akpınar'ın geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkiden Duygu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı.

Metin Akpınar kızları

Metin Akpınar kızları

35 yıl boyunca kızlarını saklayan ve babalık görevini yerine getirmeyen Akpınar'ın kızlarının henüz iki aylıkken Antalya'daki bir köyde bakıcı kadına bırakıldığı, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alındığı öğrenilmişti.

Metin Akpınar ve kızları Duygu ile Sevgi Nebioğlu

Metin Akpınar ve kızları Duygu ile Sevgi Nebioğlu

"ERKEK KARDEŞ" İDDİASI!

Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Orancı’nın dört kızını henüz çok küçükken Antalya’daki bir aileye bırakıp kaçtığı, kızlarından Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla ortaya çıkmıştı. Ardından diğer kızı Dilara Gülatan, babasının Uğur Dündar olduğunu öne sürerek dava açmıştı. Konu gündüz kuşağı programlarına taşınırken, yayınları arayan birçok kişi şaşırtıcı iddialarda bulundu. Dün Müge Anlı’nın programına bağlanan bir kadın, Orancı’nın bir de oğlu olduğunu öne sürdü: “Ben Suphiye’nin çocukluk arkadaşıyım. Suphiye asil, güzel, narin, çok tatlı bir arkadaşımdı. Doğru düzgün bir aile yaşantısı yoktu, ona sahip çıkan yoktu. Erol mahallenin delikanlısıydı, onunla çıktıklarını söylemişti. Ondan bir çocuğu olduğunu duyduk. Çocuğu sonra Erol’un annesine bırakmış. Doğan bebek erkekti. Olay sonrası Erol’un ailesi mahalleden taşındı.”

Duygu Nebioğlu, Sevgi Nebioğlu ve Dilara Gülatan’ın en büyük ablaları Furaye de suskunluğunu bozdu. “Aramızda Kalmasın”a konuşan Furaye, zorlu çocukluk yıllarının ardından kendine mutlu bir hayat kurmayı başardığını, hemşire olduğunu ve düzeninin bozulmasını istemediğini söyledi: “Ben kardeşlerim gibi şanslı değildim. Onlar iyi ailelere evlatlık verildi. Ben 15 yaşına kadar yurtlarda kaldım. Her şey benim için daha zor, ağır ve travmatik geçti. Onca zor yılların ardından hayata tutundum. İyi olmak için çok çabaladım. Ve başardım, ayakta kaldım. İnsanlara faydamın olduğu, çok sevdiğim bir mesleğim var. Sağlıkçıyım. Ülkeme faydalı bir vatandaşım. Bir kedim, huzurlu, mutlu, mütevazı bir hayatım var. Kardeşlerimin kalbi kırık, onların bu mücadelesine hak veriyorum. Ben yaralarımı deşmek, bazı şeyleri araştırmak, bilmek istemiyorum.Buna hazır değilim. Belki de artık hiç gerek yok. Kardeşlerimle görüşüyorum. Onlar benim canım. Duygu çok hassas, kırılgan ve iyi niyetli. Anneme kızgın değilim. Nefret etmiyorum. Ama çok kırgınım. Bizimle görüşmek isterse ne yaparım bilmiyorum, bilemiyorum.”

METİN AKPINAR'IN KIZI BABASINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Babasına dava açarak gerçekleri ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz aylarda DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki Akpınar'ın öz kızı olduğunu kanıtladı. Akpınar hakkında sustuklarını yıllar sonra bir bir ortaya döken Duygu Nebioğlu, verdiği bir röportajda şöyle konuşmuştu:

"Benim adim Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım"

Duygu Nebioğlu

Duygu Nebioğlu

METİN AKPINAR'IN SON HAMLESİ KIZINI ÇILDIRTTI

Konuya dair sessizliğini bozan Metin Akpınar ise ilk olarak kızlarını kabul ettiğini, nüfusuna alacağını söylemiş ve eşi Göksel Akpınar'dan da özür dilemişti. Kızlarıyla bir araya gelen Akpınar'ın bu hamlesi geçmişin izlerini silmek olarak yorumlansa da ünlü isim verdiği sözleri tutmadı ve hatta kızının fakirlik belgesini iptal ettirmek için harekete geçti.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca öfkeden deliye dönen Duygu Nebioğlu ise sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Babasına sert bir sitemle yüklenen Nebioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bazıları zenginliği sahil lokantalarında 40 taşınad ayaklarında bağlı ıstakozu yiyebilmeyi zenginlik sanar. Gayrimenkullerini zenginlik sanar, borsa oynamayı, Suadiye'de bina yıkıp dikmeyi zenginlik sanar, etrafında yalakaların olmasını zenginlik sanarlar. Yatlarına gariban kızları almayı hamile bırakmayı zenginlik sanar.. Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar."

ŞİMDİ DE ANNESİNE YÜKLENDİ

Babasının fakirlik belgesinin iptalini istemesiyle öfkeden deliye dönen Nebioğlu, şimdi de yıllarca ortaya çıkmayan annesi Suphiye Orancı'ya yüklendi. Yalnızca baba Akpınar tarafından değil annesi tarafından da yıllarca yok sayılan ve terk edilen genç kadın, gözlerden uzak kalan Orancı'ya seslendi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nebioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Mücadeleme tam gaz devam edeceğim. Bu davanın zaten kazananı benim, hatta öz annem. Kendi ortada olmasa da. Severek çıkmak istemedi, mahkeme onu da çıkartacak ortaya"

ANNESİNİ BULMAK İÇİN MÜGE ANLI'YA BAŞVURDU!

Hızını alamayan Nebioğlu, annesini bulmak için soluğu Müge Anlı'da aldı. "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona." ifadelerini kullanan Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 17 Nisan tarihli bölümüne katıldı. 

Metin Akpınarın kızı Duygu Nebioğlu

Metin Akpınarın kızı Duygu Nebioğlu

Annesi ile en son 2010 yılında, babasının Metin Akpınar olduğunu yeni öğrendiği zamanlarda görüştüğünü anlatan Duygu Nebioğlu, hayatta olduğunu bildiği annesiyle bir araya gelmek istediğini ifade etti. 4 kız kardeşi olduğunu dile getiren Nebioğlu, annelerinin Almanya'da olduğunu bildiklerini açıkladı. 

Hayatını kaybeden anneannesinin sır küpü olduğunu belirten Nebioğlu, annesinin anneannesi tarafından ajanslara götürüldüğünü ve hatta İbrahim Tatlıses'in filminde oynadığını ilk kez anlattı. Metin Akpınar ve annesinin tanışma hikayesini de anlatan genç kadın, ikilinin geçmişinin bir trafik kazasına dayandığını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bomba atmayın bebek uyuyor! İsrail'in sesi Gazzeli çocukların kabusu oldu

Uğur Dündar konuyu kapatmaya çalışmıştı! DNA raporunda 5 ihmal

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Dündar konuyu kapatmaya çalışmıştı! DNA raporunda 5 ihmal
Duygu Nebioğlu adeta hızını alamıyor! "İkinci bölüm geliyor"

İLİŞKİLİ HABER

Duygu Nebioğlu adeta hızını alamıyor! "İkinci bölüm geliyor"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 25

Burhan 4 gün önce

Ülkede Laikliğin ve Cumhuriyet sonrası getirilen gayrimüslimlere verilen Türkçe ad ve soyad’ın getirdiği rahatlıkla yapılan bu densizlik,Toplumun aile yapısını ve değerlerini bozdu.Kardeş kardeşe evlenmek çok önceden yoktu.

abdullah 23 1 hafta önce

evlilik dışı çocuk ne demek ,bunun cezasının ne olduğunu bilmedikleri için çok rahat yapıyorlar. ortalık zinadan geçilmiyor kimin eli kimin cebinde belli değil,sanatçılar böyle halka kötü örnek oluyorlar çok yazık. gerçek hayat ölünce başlıyor bilginiz olsun.

ziyaretçi 1 hafta önce

Bu ülkedeki ünlüler ne kadar zamparaymış da haberimiz yok. Her yandan bir çocukları çıkıyor.

İnsan 1 hafta önce

Bu tip adamların ne kadar ahlaksız olduklarını, başkalarının hayatlarını da da kadar değersiz gördüklerini davranış ve söylemlerinden rahatça görebilirsiniz. Bu de utanmadan, sıkılmadan ortada dolaşıp halka bilgiçlik taslak akıl vermeye kalkarlar.

Kemal 1 hafta önce

Filimler inde masum temiz ve doğruluk dersi verenlerin gerçekteki kirli yüzleri. Filimler insanların gerçek karekterlerini yansıtmaz.

Yorumların Tümünü Okuyun