Sağlığına kavuşan Kobra Murat ortaya çıktı!

Roman şarkıları söyleyerek kendini tanınan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler'in bağırsağı çatlamış ve ameliyata alınmıştı. Hastaneden göbek atarak taburcu olan ünlü isim galada görüntülendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kendine has kişiliği ve roman şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler geçtiğimiz günlerde Belçika'dan dönerken uçakta aniden rahatsızlanmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

ÖLÜM TEHLİKESİYLE AMELİYATA ALINDI

Ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini hasta yatağından duyuran Kobra Murat sevenlerinden dua ve helallik istedi. 

"BAĞIRSAĞIM ÇATLADI"

Kobra Murat paylaştığı videoda, "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış. Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum." demişti.

GÖBEK ATARAK TABURCU OLDU!

Kobra Murat’ın hastaneden göbek atarak çıktığı görüldü. Murat çıkış anını paylaştığı videoya; "Sizlerin dualarıyla sizlerin güzel dilekleriyle sizlerin güzel yorumlarıyla ölümcül bir ameliyattan sağlıklı bir şekilde roman havası oynayarak taburcu oldum yüce rabbim beni evlatlarıma torunuma sevenlerime bağışladı. Allah hepinizden razı olsun. Dualarım iyi dileklerim sizlerle olsun. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Sonsuz sevgilerimi selamlarımı sunuyorum. Kobra Murat'tan sonsuz sevgiler hocam" notunu düştü. İşte Kobra Murat'ın göbek atarak çıktığı o anlar...

GALADA POZ VERDİ! 

Ameliyat sonrası hastaneden göbek atarak taburcu olan ünlü isim Kobra Murat Kolpaçino 4 filminin galasında görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Kobra Murat poz vermeyi de ihmal etmedi. 

Yapımcı Hürrem Erman'ın eşi 1952 Türkiye Güzeli Gelengül Erman vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yapımcı Hürrem Erman'ın eşi 1952 Türkiye Güzeli Gelengül Erman vefat etti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

aksaray 3 ay önce

ula insanların şu düştüğü hale bakın ya.

Vatandaş 4 ay önce

Ölümden çok iyi ders almış

Toplam 3 beğeni

Yapmayın 4 ay önce

Bu tipleri şöhret yapmaya ne meraklıyız anlayamıyorum.

Toplam 2 beğeni

AOOOOP 4 ay önce

e ölmedimiydi la bu ben bunun cenazesine gitmiştim

Toplam 1 beğeni

06 Ankara 4 ay önce

Allah şifa versin İnşallah

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun