Tuğba Özay'ın yeni hayatı görenleri şaşırttı! Şehirden kaçtı kutu gibi yerde yaşıyor...

Eki manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay şehir hayatını terk ederek yeni bir hayata başladı. Daha önce çiftliği yandığı için zor günler geçiren ünlü isim şimdilerde ise kutu gibi küçük bir yerde yaşıyor. İşte detaylar...

Doksanlı yılların en çok konuşulan isimlerinden Tuğba Özay, mankenlik kariyeriyle birlikte oyunculuk ve şarkıcılık da yapmış; aynı zamanda siyasete de adım atmıştır. Tuğba Özay, daha önce Survivor yarışmasındayken kendini "doğanın kızı" olarak nitelendirmişti. Şimdilerde ise gerçekten doğanın kızı oldu... Ünlü manken, şehir hayatını terk etti, kutu gibi bir yerde yaşıyor.

Tuğba Özay yeni hayatı

Tuğba Özay yeni hayatı

TUĞBA ÖZAY'IN YENİ HAYATI ŞAŞIRTTI

Şehir hayatından bıkıp daha doğal yerlere kaçan ünlülerin sayısı gün geçtikte artıyor. Kalabalık ve gürültüden bıkan Tuğba Özay da karavanda yaşamaya başladı. Daha önce çiftliği yanan ve zor günler geçiren ünlü manken, karavanının kapılarını kameralara açtı. Kutu gibi bir karavanda yaşayan Özay, yeni hayatıyla görenleri şaşırttı.

Daha önce motor merakı olan Tuğba Özay, motorunu satıp üzerine para ekleyerek karavan aldığını belirtti ve şöyle söyledi: "Benim karavanımdan çok daha lüks karavanlar var ama bu da fena değil".

Tuğba Özay karavan

Tuğba Özay karavan

"EVİM SIRTIMDA"

"Kaplumbağa gibi evim sırtımda geziyorum. Kafamdaki hayat bundan sonra bu şekilde devam edecek" diyen ünlü manken, artık sabit bir mekanda yaşamıyor ve yeni hayatından oldukça memnun gözüküyor.

Ayrıca her yere çok rahat sığdığı için katlanan bisiklet aldığını ve gittiği yerlerde kullandığını söyleyen Özay'ın karavanı o kadar küçük ki içinde tuvalet ve banyo bile yokmuş. Bu yüzden tuvalet ve banyo ihtiyacını dışarıda karşılıyormuş.

İkinci kez anne olan Atiye'den bebeğiyle ilk poz!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez anne olan Atiye'den bebeğiyle ilk poz!
Elif Karlı eşi Cengiz Karlı'nın vefatıyla yıkılmıştı! Ünlü şarkıcıdan 2023'e duygusal veda...

İLİŞKİLİ HABER

Elif Karlı eşi Cengiz Karlı'nın vefatıyla yıkılmıştı! Ünlü şarkıcıdan 2023'e duygusal veda...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0