Elif Karlı eşi Cengiz Karlı'nın vefatıyla yıkılmıştı! Ünlü şarkıcıdan 2023'e duygusal veda...

Şarkıcı Elif Karlı, 30 yıllık eşi Cengiz Karlı'yı kaybetmişti. Geçtiğimiz günlerde evladına düğün yapan ünlü şarkıcı 2023'e eşini anarak duygusal veda etti.

Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı, 30 yıllık hayat arkadaşı Cengiz Karlı'yı hapishanede kalp krizi geçirmesi sonucu kaybetmişti. Eşinin vefatıyla adeta yıkılan şarkıcı, zor günleri ailesiyle birlikte atlamaya çalışıyordu. Geçtiğimiz günlerde kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendiren ünlü şarkıcı, bir yanı buruk bir sevinç yaşadı. Elif Karlı, 2023'ü uğurlarken bu yıl hayatında olan değişiklikleri samimiyetle anlattı, eşine duygulu sözlerle veda etti. İşte Elif Karlı'nın o sözleri...

Elif Karlı ve eşi Cengiz Karlı

Elif Karlı ve eşi Cengiz Karlı

ELİF KARLI'DAN DUYGU YÜKLÜ VEDA

Geçtiğimiz günlerde kızı evlenen Elif Karlı, kızının düğününde hüzün ve sevinci bir arada yaşamıştı. Eşi Cengiz Karlı'nın vefatından sonra birlikte hayalini kurdukları çocuklarının mürüvvetini tek başına gören Elif Karlı, düğün yemek masasında da eşinin fotoğrafına yer vermişti.

Elif Karlı kızı ve damadı

Elif Karlı kızı ve damadı

2024'e sayılı günler kala bu sene yaşadıklarını sosyal medya hesabında anlatan şarkıcı, yılın son günlerinde eşi Cengiz Karlı'yı anarak 2023'e veda etti.

Elif Karlı

Elif Karlı

Ünlü şarkıcı paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

"2023 geldiğinde,ya da biz ona gittiğimizde bana,aileme derin hüzün getirmişti..Aklım çıktı,kalbim çatladı..Kimyam değişti..Aynaya baktığıımda halâ sevdiğim ama artık hüzünlü kahverengi gözlerim vardı benim..Hüzün ve ben o kadar zıttık ki!İşte bu durum bana cesaret,sessizlik,olgunluk,alınganlık.korkuyla yaşamak,üzerine gitmek ,güç dediğinizi duydum buradan!Yok o zaten vardı..Yeni yeni bişeyler kazandırdı işte..
Peki bu kadar acımla geçirdiğim 11 ayıma mükemmel bir şey hediye geldi.. mürüvvet eklendi.. Evet Cengiz’le yaşamak istediğimiz bu mutluluğu tek başıma yaşattı bana hayat.. Hayat! ucundan az da olsa çok güzelsin dedirttirdi yine bana..
Ocak’da 4 kişilik ailem 3 olmuştu..Aralık’da Yıl sonu yaşam bana yine görünen 4 kişilik ailemi (kalbimdekiyle 5)oluşturdu ve öyle gidecek 2023..Güle güle…
Soframa 4. tabağı tekrar koymamı nasip ettiğin için sana nazikçe, kocaman teşekkür ediyorum hayat ve benimkilere de Alperen, Ecennaz, Bulut"

Tuğba Özay'ın yeni hayatı görenleri şaşırttı! Şehirden kaçtı kutu gibi yerde yaşıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Özay'ın yeni hayatı görenleri şaşırttı! Şehirden kaçtı kutu gibi yerde yaşıyor...
İkinci kez anne olan Atiye'den bebeğiyle ilk poz!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez anne olan Atiye'den bebeğiyle ilk poz!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0