İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş yıllar sonra aynı karede! Perihan savaş fotoğrafı anlattı

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ve eski eşi Perihan Savaş yıllar sonra bir araya geldi. Ünlü ikilinin o anlarını gözlerden uzak büyüttükleri kızları Zübeyde Melek paylaştı. Savaş günler sonra o fotoğraf ile ilgili açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş 1979'da evlenip 3 yıl sonra birlikteliklerini sonlandırmıştı. Evliliklerinden bir kızları olan ünlü ikili yıllar sonra bir araya geldi. Gözlerden uzak büyüttükleri kızları Zübeyde Melek o anlarını yayınladı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in kızı Zübeyde Melek şaşırttı! Yasemin Şefkatli'nin partisinde görüntülendi

Evli ve 3 çocuklu olan Zübeyde Melek annesi Perihan Savaş ile babası İbrahim Tatlıses'in birlikte çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çiftin kızı Zübeyde Melek'in paylaşımı gündem oldu.

PERİHAN SAVAŞ O FOTOĞRAFI ANLATTI

Önceki Emirgan'da görüntülenen Perihan Savaş, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Savaş, "Karşımızdaki kişi bir şey anlatıyordu. Biz de onu dinliyorduk. O arada kızımız çekmiş bizi" diyerek gülümsedi.

Perihan Savaş fotoğrafı anlattı

Perihan Savaş fotoğrafı anlattı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cairokee Band'ın Gazze performansı olay oldu! Dünyanın çifte standartlarını anlattılar

Yusuf Güney'den akıllara zarar Kenan Işık itirafı! Yıllardır komada yatıyordu

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den akıllara zarar Kenan Işık itirafı! Yıllardır komada yatıyordu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0