Mesut Akusta'nın ölümden döndüğü anlar! "Gece yarısı komaya girdim"

Usta oyuncu Mesut Akusta katıldığı bir programda başından geçenleri anlattı. Beyin kanaması geçiren ve ölümden dönen Akusta'nın o anları tüyleri diken diken etti.

Son olarak Teşkilat dizisinde yer alan usta oyuncu Mesut Akusta Katıldığı bir programda hayatına dair önemli açıklamalar yaptı.  Akusta çocukken beyin kanaması geçirdiğini anlattı. 

Akusta o dönem yaşadıklarını şu sözlerle anlattı;

"HOCAM KAFAMA YUMRUK ATTI"

"İlkokulu bitirince Afyon'a annemin memleketine taşındık. Babam rahmetli olunca da Afyon'dan Ankara'ya taşındık. Ortaokula Afyon'da başladım. Okul hayatım olmadı, orta 2'nci sınıftayken beyin kanaması geçirdim; hocamızın kafama yumruk atmasıyla oluşan. İlk komaya okulda giriyorum, hastaneye götürüyorlar, iyi gibiyim sonra gece yarısı yeniden komaya giriyorum."

Mesut Akusta

Mesut Akusta

"BERBERDE TIRAŞ OLURKEN BİLE KAFAMI KOLLUYORUM"

Beyin cerrahi bölümünde tedavi gören Mesut Akusta, "Doktorlar 'Burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Ankara'ya götürmeniz lazım' diyor. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne Beyin Cerrahi Bölümüne götürüyorlar, orada tedavi görüyorum. Futbolu bırakmak zorunda kaldım, hiçbir şey yapamaz hale geldim." açıklamasını yaptı.

1993 yılından itibaren dizi ve filmlerde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, "Beynime darbe alamam ömrüm boyunca. Berberde bile tıraş olurken kafamı kolluyorum, o yıllardan kalan bir şey. Okul dönemim orada bitti. Ankara'ya taşındıktan sonra da pek çok iş yaptım." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mauro Icardi'nin eşinden rekor kıran anlar! 3 dakikada gözündeki morluğu kapattı

2023 yılında hayatını kaybeden o ünlüler! Bir döneme damga vurmuşlardı

İLİŞKİLİ HABER

2023 yılında hayatını kaybeden o ünlüler! Bir döneme damga vurmuşlardı
Şirketlere kayyım atanmıştı! Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak

İLİŞKİLİ HABER

Şirketlere kayyım atanmıştı! Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak
O Ses Türkiye 2024 Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı!Gözler Jüride yer almayan o ismi aradı

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye 2024 Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı!Gözler Jüride yer almayan o ismi aradı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0