O Ses Türkiye 2024 Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı!Gözler Jüride yer almayan o ismi aradı

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının ilk görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde jürideki değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Gözler yıllardır juri koltuğunda oturan Hadise'yi aradı.

Her sene izleyicileri ekrana kilitleyen O Ses Türkiye programının yılbaşı özel çekimleri yapıldı. Acun ılıcalı'nın sunduğu Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in juri koltuğunda oturduğu programın juri koltuğunda değişikliğe gidildi. Jüri'de Hadise'nin olmayışı dikkatlerden kaçmadı. 

O SES 2024 YENİ YIL GÖRÜNTÜLERİ SIZDIRILDI

O ses Türkiye 2024 yılbaşı özel gecesinin ilk görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı.

Beyaz Show'u yapma fikrinden vazgeçen Beyaz, bir sürpriz yaparak ve Acun Ilıcalı'nın yerine fenomen yarışmayı sundu. Acun Ilıcalı da Beyaz'ın yerine jüri koltuğunda oturdu. Jüride Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer aldı.

Heyecanla beklenen programa dair ilk görüntülerde Murat Boz ve Meryem Uzerli'nin dans ettiği anlar kameralara yansıdı.

Her sene yeni yıl için çekilen programda jüri koltuğunda yer alan Hadise'nin bu programda olmayışı sevenlerini üzdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Hadise'siz program olmamış" Hadise neden yok?" gibi yorumlar yaptı. 

 

Mesut Akusta'nın ölümden döndüğü anlar! "Gece yarısı komaya girdim"

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Akusta'nın ölümden döndüğü anlar! "Gece yarısı komaya girdim"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0