Donald Trump Evde Tek Başına yönetmenine nefret kustu: Film benimle şahlandı bana yalvardılar!

Siyaset dahil olmak üzere oturduğu her masadan kaosla kalkan ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Donald Trump, yıllar önce rol aldığı "Evde Tek Başına" filminin yönetmeni Chris Columbus'ın açıklamaları sonrası öfkeden deliye döndü. Filmde zorla rol aldığı iddialarına jet yanıt veren Trump, "Madem zorbalık yaptım ya da beni istemediler, o zaman neden bana rolü verdiler?" dedi.

90'lı yılların unutulmaz komedi film serisi "Evde Tek Başına", yıllar geçmesine rağmen 7'den 70'e herkesin en sevdiği yapımlardan biri olarak adından söz ettiriyor. Macaulay Culkin'in başrolünde yer aldığı filmde eski Amerika Başkanı Donald Trump'ın yer aldığı bir sahne ise hala daha hafızalarda tazeliğini koruyor.

Evde Tek Başına

Evde Tek Başına

Serinin yönetmeni Chris Columbus, geçtiğimiz günlerde Trump hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Trump'ın otelde çekim yapılması karşılığında filmde oynamak istediğini dile getiren Columbus'ın açıklamalarının ardından eski başkan öfkeden deliye döndü.

Evde Tek Başına Trump sahnesi

Evde Tek Başına Trump sahnesi

"BANA YALVARDILAR!"

"O zamanlar sahibi olduğum Plaza Otel'i kiraladılar. Çok meşguldüm ve yapmak istemedim" diyerek başta rol almak istemediğini söyleyen Trump, filmde rol alması için yönetmenin kendisine yalvardığını dile getirdi. Israrlara karşı koyamadığından bahseden Trump, şöyle konuştu:

"O küçük sahne roket gibi havalandı ve film büyük başarı sağladı. Hala Noel zamanı yayınlandığında insanlar beni arar. O sahne filme başarı getirdi. Madem zorbalık yaptım ya da beni istemediler, o zaman neden bana rolü verdiler ya da 30 yıl boyunca o sahneyi yayınladılar?"

Columbus'ı hedef alan Trump, "Hollywood geçmişinden Trump hakkında prim kasacak bir başka biri" diyerek sözlerini sürdürdü.

Donald Trump ve Macaulay Culkin

Donald Trump ve Macaulay Culkin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Said Ercan'dan duygulandıran Murat Kekilli itirafı! Gazze için milyonları elinin tersiyle itti

2 kez güzellik kraliçesi seçilmişti! Ünlü model Alondra Mercado Campos silah kaçakçısı çıktı

İLİŞKİLİ HABER

2 kez güzellik kraliçesi seçilmişti! Ünlü model Alondra Mercado Campos silah kaçakçısı çıktı
Ebubekir Şahin Celal Şengör'e açtı ağzını yumdu gözünü: O proflar ahkam keserken...

İLİŞKİLİ HABER

Ebubekir Şahin Celal Şengör'e açtı ağzını yumdu gözünü: O proflar ahkam keserken...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Emekli mühendis 4 ay önce

Amerika'nın derin devleti adamı yedi.