Aslı Enver kızıyla eğlenceli anlarını paylaştı! Rotayı Meksika'ya çevirdi

Yer aldığı başarılı projelerin yanı sıra aile hayatına dair yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda kızı ve eşiyle birlikte Amerika tatiline giden ünlü oyuncu Amerika'nın ardından rotayı Meksika'ya çevirdi. Tatili sırasında kızıyla olan eğlenceli anlarını paylaşan ünlü oyuncu, sosyal medyada büyük beğeni aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

En son 'Arayış' adlı bir dijital projeyle izleyici karşısına çıkan Aslı Enver,  gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni almıştı. Sosyal medyada da olmak üzere oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, kızı Elay ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meksika tatilleri sırasında ailesiyle sevgi dolu anlarını paylaşan Aslı Enver, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. 

 Aslı Enver ve Berkin Gökbudak

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak

YÜZÜNÜ GÖSTERMEMEYE ÖZEN GÖSTERDİ!

2022 yılında iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver, Temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın verdiği mutluluğu yaşadı. Aile hayatına dair yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmeye devam eden ünlü oyuncu aynı zamanda kızı Elay'ın yüzünü göstermemeye de özen gösteriyor. 

İşte, Aslı Enver'in kızıyla olan eğlenceli paylaşımı...

Nicole Kidman minik kuzularını elleriyle besliyor! Kocaman bir çiftliği var

İLİŞKİLİ HABER

Nicole Kidman minik kuzularını elleriyle besliyor! Kocaman bir çiftliği var
Yonca Evcimik'in yeni yıl paylaşımı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yonca Evcimik'in yeni yıl paylaşımı olay oldu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0